Aloneanqel Brandy acele etme canım tadını çıkar. Bende senin gibiydim. Şimdi peşinde koşmaktan iflahım kurudu. Orta sehpanın üstüne sandalyesini koyuyor ve sandalyeye oturmaya çalışıyor. Yetmiyor tv ünitesine çıkmaya çalışıyor, tv nu uçuracak kendi ile 🤦🏻♀️
Buseyvz7 Brandy 10+1 ’den merhaba herkese 😍 Allah herkesin bebişlerini sağsalim dünyaya gelmeye nasip etsin ♥️
Merve_22 Merhaba ben adetıme göre bebegım 8 haftalık ama doktorum 6 7 haftalık dıyor gebelik uygulamasında nasıl bakıcam bilemedım arkadaşlar
Irem34_52 Merve_22 benimde boyleydi geç döllenme olmus son adet tarihini degistircek doktor..benim degisti
Basakadir Merve_22 bende regl tarihime göre 11+ 5 ama doktoruma göre 9+5 ben doktora göre ilerliyorum
Tufutufu Meryem_K yaa kalp atışları koridorları inletecek kadar duyulmuyor değil mi? 9+1 haftalığım bende çok şükür. Kalbinin atışını ritmini gördüm. Cihazdan çok hafif bir atış sesi geliyordu. Ama bizden önce girenin maşallah koridoru inletti. Tabi onun karnına bakılırsa 4-5 ayı vardı ama ben yine de biraz endişelendim:(
ilaylayy Minik1Civciv bende korkuyordum yaptırmak istemedim doktor dedi bunlar yalan inanamayon böyle şeylere biz sizin için sağlıksız zarar verebilecek şeyi neden yapalım dediler sonradan iki kere baktı alttan ama bi sorun yaşamadım
Derya-38 Minik1Civciv benim ilk gebeliğin ilk kontrolünde alttan muayene yapıldı hiçbir sorun teşkil etmiyor hatta doğuma kadar kontrol ediyordu
sunandfun7 Minik1Civciv benim ilk kese karnımdan görünmemişti haftam yeni oldugu için alttan muayene etti doktor bir sorun olmadı
GulserenKY Kızlar merhaba bende salı günü gebelik öğrendim şuan Sat göre 6 haftalik ama geç döllenme büyük ihtimal dedi çünkü ultrason göre 5 haftalikmis keseyim gördük bebek için 1 hafta sonra gel dedi. Korktum bebek gorunmeyince böyle yaşayan var mı
Dilek-K0 melomella benim çok mide bulantım oluyor kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum bazen de yapamıyorum bile eşim yardım ediyor isten geldiğinde 🤦🏼♀️
Buseyvz7 Dilek-K0 Doktorunuza bu durumu bildirdinizde size bulantı hapı veriyo gece iki tane içilen ozaman daha rahat oluyosunuz benimde çok oluyodu o hapı içmeye başladımdan beri çok şükür çok zorlanmıyorum kusma vs bayagı engelliyo 😇
dgnadl Brandy benim de ilk hamileliğim 21 yaşındayım bende tam 4 haftalıktı öğrendiğimde şuan 7+0 çarşamba günü kalbini dinledik şükür 🥰
isimsiz34 Burcukls ben de 35 yaşında ilk hamile kaldım 5+5 benim de ben de perşembe günü gidip kalp atışına bakacağım inşallah atar çünkü kese biraz solda doktor biraz endişelendirdi beni dua edelim birbirimize inşallah 🙏🏻
Burcukls Burcukls isimsiz34 İnşallah gittiğinizde duyarsınız bir problem olmaz sanırım herşey gönlünüzce olsun gönlümüzce olsun rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️
cahillesohbetikestim Brandy 6+1 iz bugün ama hala doktora gidipte ufaklığı göremedik. 3. Gebeliğim ilki kürtajla sonuçlanmıştı. 6 aylık bir oğlum var 🥰
mommytobe_ Orenpuding ahhh masallah ne guzel😍 darisi bana ve tum annelerimize insallah😍😍🙏🏻 Sayili gun kalmis kucagina almana