Brandy ben hamileliğimi çok erken öğrendim gebelik bekleyenler içinde yazmak istedim bunu. Adetime 8 gün kala kasıklarımda şiddetli batma hissettim. Adet sancısı gibi. Ama adetime 8 gün vardı ve normalde adetten bir gün önce karnım ağrımaya başlar. Ama ben 8 gün önceden o batmaları hissettim. Ve sağ göğsümün koltuk altıma doğru uzanan kısmında ağrı vardı çok hafif. Bide gözüm kararıyordu. Hamile olduğumu anlamıştım bile. Hatta eşime ben hamileyim dedim daha test yapmadan. O kadar emindim. Ve tabi dayanamadım adetime 5 gün kala gidip kan verdim hamile olduğumu kanıtlamış oldum. Ve şu an daha 5 haftalık. Zaman asla geçmiyor. Normalde insanlar 5-6 haftalıkken öğrenir hamile olduğunu ben daha 2 haftaşıkken öğrendim. Gel de bekle 😂 rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şu an aşırı bel ağrılarım var. Ve göz kararması baş dönmesi var. Dün serum verdiler çok iyi geldi. Vitamin verdiler. Eğer benmle aynı şikayeti yaşayan varsa vitamin serum takabilirker hemen kendime geldim. Ay ne kadar uzun yazdım. Okuyana helal olsun 🥰🥰🥰