Demetarga @Sehrbnon122 söyledi söyledi şimdi bende başladı🥴🥴🥴 yardım edin kızlar mide yanması geçmiyor dünden beri ne yoğurt kaldı ne patates ne de süt🫣 ne yapacağım
Deleted4445656 Demetarga 26. Haftaya kadar bende yandım çok fena sabahladım resmen en sonunda gaviscon şurup aldım hamdolsun 3-4 gecedir uyuyorum yemekten hemen sonra içiyorum baya etkiliymiş cidden
Mavisperi Demetarga beni tek kesen gaviscon suan midemde yangın var sanki çok kötüyüm normalde bu saatler uyuyan ben evde tavaf yapiyorum geceleri çok fena oluyo
Pineapplee Demetarga gaviscon içiyorum bende ama bi yere kadar geçiriyor tam geçmiyor 🥲 bes tane yastik koyuyorum başımın altına 🤦🏻♀️ baharatlı acili şeyler yemeyin
Tugbabzkrt Haftadayım 15. 16. Haftada başladı neredeyse mide yanmalarım gece gündüz zehirdi ne süt kaldı ne soda ne de başka bişey en son doktorum lansor yazdı her sabah aç karnına içiyorum ve çok rahatladım
Pineapplee Demetarga tabiki yastik en mantıklısı zaten yatarken kafa kısmı ne kadar yüksekte olursa mide asidi o kadar az yukarı çıkıyor ☺️
tugbamommm Demetarga kesinlikle gavicon şiddetle gaviscon muuutlaka gaviscon inanın bana dua edersiniz haftada 3 şişe bitiriyorum o olmasa ne yaparım bilmiyorum Allah çıkarandan razı olsun 5 dakika içinde kesiyor 3-4 yudumu 😍😍
Demetarga tugbamommm ayy inşallah gerek kalmaz dün gece iyiydim sabah da bişey yoktu🫣 bebişler saçlı mı olacak acaba
Demetarga Pineapplee benim yastığım normalde de çok incedir o yüzden büyük ya da çok yastıkla hiç yatmadım ama bunu deneyeceğim teşekkürler 😍😍😍😍
tugbamommm Demetarga bence onunla alakası yok canım mide sıkışıyor kapakçığı oynuyor o yüzden yanıyor diye düşünüyorum mesela benimki doğum pozisyonunda saçı nasıl şeysin 🤷🏻♀️🤭😂
EdaKaraca96 Demetarga gaviscon anında kesiyor o olmasa napardım bilmiyorum 36 bitecek hala kullanıyorum