kader2506 kader2506 ama en son 28 temmuz ilişki oldu bugün 8. Gün bugün veya yrn adet olmam gerekiyor işte
Ela6161 kader2506 ozaman yumurtlama yi kacirmissiniz büyük ihtimalle. Bugün yarin adet gününüz ise 28 günlük sürecte tam ortasinda yani adetten 14 gün önce yumurtlama olur. Siz her adet gününüzü uygulamaya yazın ve takip edin
Betulxxx kader2506 en az 14 gün sonra canım kanda belli oluyor. İlişkiden 12 gün sonra yapsan ancak belli olur.
Aysrgn kader2506 hayır 8 gün sonra çıkmayabilir 🤷🏻♀️ Varsa bile öıkmazsa moraliniz düşmesin diye 10 /12 günü geçsin öyle yapın
kader2506 Ela6161 bazı kişiler diyor ki her zaman gebe kalma ihtimali olabilir sen yumurtlama günleri dediğine bakma kimsenin
kader2506 Burda yazılan yazıları okuyorum geç yumurtladim geç döllenme oldu v.s ben bu konulardan pek anlamıyorum hiç
kader2506 Arirang ben anlamadığım için öyle yumurtlama takibi yapmadım işte cnm aslında sen biliyorsun der misin cnm ilişkiden 8 gün sonra çıkar mi testlerde
Arirang kader2506 Canım belki bir ihtimal erken gebelik testinde çıkar ama o da çok sağlıklı değil. Bende ilişkiden 11 gün sonra bile kan testinde çıkmamıştı. En güzeli eğer kan vereceksen 14 gün bekle. Evde test yapacaksan 17 gün bekle. Canım beklemek en zoru ama sağlıklı sonuç almak için şart. İnşallah dilediğin gibi olur😍
Arirang kader2506 Eğer olmazsa da mutlaka yumurtlama takibi yap. Canım yumurtlama testi almazsan bile yumurtladığın günü fark edebilirsin. Adetin bitince her gün kontrol et yumurta beyazı gibi akışkan akıntılar yoğun bir şekilde geliyorsa o gün yumurtlama oluyor demektir. Ben o şekilde anladım sonra hemen yumurtlama testi yaptım ve gerçekten de testte de pozitif çıkmıştı.
Tif 8.günde çıkmaz bir hemşeriden duymuştum adetine ne kadar kaldığı önemli deyil sadece son ilişkiden 12 yada 13 gün geçmesi gerekiyor eczaneden aldığımız tetstlerde yanılmıyorsam Kanada’da ilişkiden bir hafta sonra çıkıyor diye biliyorum ben
kader2506 Tif benim demek istediğim de buydu cnm hani herşey olabilir bu hayatta hani oldu da dedim gebe kaldım 8. Günde çıkar mi diye merak ettim