Adamiranin__annesi Aklımdaki isimler şunlar akşın Karaca lidya ada bunlardan hangisi olabilir yada bunlar gibi değişik güzel isim önerisi olan varsa soylermi
advice Adamiranin__annesi lidya güzel duruyor. ada ismini de çok severim. bence ikisi de olur. soyadınız nedir eger sakıncası yok ise ona göre düşünelim. ben kız olarak birce ve beren ismini de çok begeniyorum.
gkbyza Adamiranin__annesi Lidya yı duyunca aklına parayı bulan Lidyalılar gelen tek ben değilim dimi 🙈 ada daha güzel ama soyadınız kısaymış iki isim olabilir illa ada istiyorsanız. Yoksa başka ismler de var tabii 😇
Adamiranin__annesi 1bsra evet bende Arkadaşımda masal koydu gerçi çevremde Bi arkadaşım değil seneler önce ınternetten tanışmıştım hala ekli bende
Adamiranin__annesi Deletedmom52620 aslında pek izlemiyordum ama değişik isimler güzel geliyo sanki kulağa tabiki biraz izledim ama fanatik olarak değil 😁😁😁 dizi izlemek pek adetim değildir 1 hafta onun bölümünü bekleyemem
Deletedmom52620 Adamiranin__annesi hahaha olsun bende izlemedim sonra final olunca eşimle birlikte baştan izledik bölümleri ilk duyduğumda bana güzel ve değişik gelmişti Akşın ismi sadece Karaca biraz Çelik çaydanlık gibi geliyor ev aletleri aklıma gelmişti ama Akşın güzel ama ağır bir isim güzel ama bence daha minnoş olabilir
Adamiranin__annesi Deletedmom52620 aslında Karaca’nın logosuna bakarsan ne olduğu anlaşılıyor ama 🤓🤓🤓 tabi insana öyle çeyiz markası olunca o geliyor aklına. Aslında geyik gibi bisey
Deletedmom52620 Adamiranin__annesi hahah baksam da aklıma işte geliyor 😂 mesela benim kızımında adı lezzeti Alâ reklamı var hahaha ya aklıma hep o geliyor mesela
Adamiranin__annesi advice aslında benim aklımda baştan o vardı çevrem yabancı isim diyorlar lidya ya 🤓 bide şu para meselesi parayı bulan falan diyenler oldu