Gny18 princess-mom kızımın ismi Miray ❤️ Ters okuyunca Yarim oluyor 🥰 Zeynep de dedesi ekledi Miray Zeynep oldu.
princess-mom @ElizzMom Elizi de çok beğeniyorum tek başına ama çok fazla anlam taşıyan bi isim o yüzden tereddütte kaldım ya siz iyice araştırdınız mı köken felan ?
ElizzMom princess-mom ben cenetteki en büyük meyve ağacı olarak anlamını okumuştum öyle beğenerek koyduk canım 😊
Seymaben Deletedmom8373 ben hamileligimin baslarinda bebegime ilk olarak erkek denmisti bende aşil koyacaktim adini mitolojik bi isim diye 😅linçlenmistim nerdeyse dalga geçmişleri o yuzden boşver koy gitsin istiyorsan odin hos ayrıca
Deletedmom8373 Seymaben Cahile ne anlatabilirsin ki bırak Allah aşkına bir burada gördüm bu kadar herşeye yorum yapmak için can atanlar. Neyse sayemizde bir kaç mitoloji tanrısı öğrenmiş oluyorlar fena değil bilgi güzeldir 😅 Ayrıca Aşil çok güzel bir isim😍
Honey-Bee Tospikannesiiiii aynen saçmalık yani. Değişik bi isim olsun isteyenler anlamını çok önemsemiyor zaten. Oysa isim bebeğin kişiliğinden tut yaşayacağı hayatı bile etkiler
Deletedmom8373 Tospikannesiiiii Sanane yahu. Değişik olsun diye koymadım sevdiğim için koydum sayemde bir İskandinav tanrısı öğrenmiş oldun fena mı