Sehrbnon122 3bebeli1kedili ayy amin ama ben küçükken cok yaramazmışım eşim cok uysalmış insallah eşime ceker
3bebeli1kedili Sehrbnon122 ben de çok uysal sakin bir çocukluk geçirmişim eşim de aynı şekilde inşallah bebeler sakin olur 😂 ama kızlar biraz cazgır olacak gibi hissediyorum en çok hareketli olanlar onlar oğlum biraz daha sakin gibi ama tamamen ters köşe de olabilir korkuyorum 🙈
Sehrbnon122 3bebeli1kedili ayyy benimde kız haraketli erkek sakin haraketleri az gibi ama bence tam tersi olucak ahahha
SbhtYlmz Sehrbnon122 bnde 26 haftalığım çok şükür bnmde öyle vajinamdan vurduğunda refleksim değiştiği bile oluyo🤦🏻♀️
Elifsahin93- Bizde yarın 24.haftaya gireceğiz ikiz kizlarimla. Artik geceleri uyuyamıyorum uzandigim andan itibaren başlıyor hareketler ama kaburgaların ağrıyor rahmim belim ağrımayan yerim yok gece en çok 3 saat uyuyabiliyorum.
Sehrbnon122 Elifsahin93- yaaa benim de yaa eşim dün elini sadece oraya dayadı hep orda tekmeler attılar acaba Bitanesi mi sadece hareketli diyordum korktum ya
Elifsahin93- Sehrbnon122 Bende birtanesi dah hareketli sanıyordum ama ikiside çok hareketli birinin ki daha belirgin daha sert oluyor. Benim oğullarım karnıma kitap kumandafelan koyuyorlar tekmeleri hareketleri izliyorlar😁
Sehrbnon122 Elifsahin93- yaaa cok tatlıı Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize bende hep tek Bitanesi haraket ediyor sanıyordum
ezgikrslyn02 Sehrbnon122 benim bebeğim çok hareketli inşallah doğunca biraz sakinleşir ya😂😂biraz babamizin çocukluğuna çekti galiba kaynanam diyor senin eşinde yirmi haftadan sonra başlamış hızlı hızlı tekme atmaya😂😂
Sehrbnon122 ezgikrslyn02 yaaa ne güzel iste kuzum benimbde eşim aksine cok uysalmış ben cok haraketliymişim annem hep der sen hiç durmazddın hahaah