Busee1601 Kızlar adetim 2 gün gecikti beta hcg 39 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 74 çıktı doktor normal artıyor 1 hafta sonra tekrar kan ver 10 gün sonra da bebeği görürüz dedi siz bu konus hakkında ne düşünüyorsunuz normal mi
gozdetrhn Busee1601 2 güne bir tekrarlamalısınız 2 katına yakın artış gözüküyor ama birşey söylemek için erken
1Happybaby1 Busee1601 Ben de ilk öğrendiğimde 12 gün gecikmem olmuştu 39 çıktı. Karantinada olduğum için yaptıramadım.Bir hafta geçti bugünkü sonucum 507. Normal dedi doktor. Senin gecikmenden benim gecikmem fazla gün o yüzden için rahatlasın diye örnek vermek istedim ☺️
Melismelo Adetimden 3 gün sonra 43 2 gün sonra 86 iki gün sonra 114 cıkmışdı ve çok şükür herşey yolunda
Busee1601 Melismelo şükür bende ilk 39 çıkınca düşük sandım doktor normal olduğunu 1 hafta sonra baktırmam gerektiğini söyledi dayanamayıp 2 güne tekrar yaptırdım 74 çıktı her gün her gün kan vermene gerek yok normal şu anda 1 hafta sonra kan ver kandan 2-3 gün sonrada bebeği görürüz dedi içim içimi yiyor henüz göremediğim için ☺️ Melismelo
Busee1601 Teşekkür ederim içim rahatladı inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri 😍😍 1Happybaby1