FilzBck 19+4 deyim çift yumurta ikizi benimde 😊 3 buçuk kilo aldm onuda 2 hafta içinde aldım nasıl oldu anlayamadım. Çokta dikkat ediyorum benim bebişler iri olucak sanırım😊💙💙
FBK-DUZGUN gokceyes 27+4 👼🏻👼🏻 8 kilo aldım bebişler 1300 + 1350 Rahim kısalığım 15 mm ve hunileşme var erken doğum riskim yüksek gören teyzelerimizden dua istiyoruz 🤲🏻
Tupbebekile FilzBck biraz değil bayağı 95 e düşmüştüm 97 ye çıktım ama doktorum düştüğüm kiloyu değil hamile kaldığım kiloyu baz alıyor ne eksi ne artı oluyor dedi
Gamzesaa star3star ikizlerde daha sık oluyor gebelik kolestazı ben de 33 den 35 e kadar kaşınmıştım bir hafta oldu doğum yapalı hala kaşınıyorum. Hemen geçmiyor
mucizeleriimm Şu postu okuyunca rahatladim biraz yanliz degilmisim 😁 29+4 haftaligiz 57 ile hamile kaldim şuan 77 kiloyum. Boyum 1.72 çok siritmiyor aldigim kilo ama dizlerim tutmuyor açıkçası ve hala inanılmaz derecede iştahım açık sürekli meyve yiyorum
Gamzesaa Tupbebekile bebişler henüz kuvozden çıkmadı kilo kayıpları daha yeni durdu. Her gün süt götürmeye devam ☺️
RehoGelin gokceyes şun 10+3teyiz sıcaklar troid mide bulantısı kombo halinde verme aşamasındayım daha oğlumda çok şişmiştim ilk aydan itibaren almaya başlamıştım