Rdvanaysem ben cnm 18 haftalikken vana açıklık bilr war dediler kav gün hastanelerde yattım ama hiç bir şey yapmadılar ne serum ne bise ben hemen naptın biliomsn hastane araştırdım k.marastaym ewim ama annemler adana da hemen hastane araştırdım ve buldum adanada bindim hemen bana doğum yaparsın çıkma yola dediler hiç birini dinlemedim iyikide dinlemedim burda özel bir kliniğe geldim oda dedi 2 3 cm açıklık war onada inanmadım yine araştırdım yıne özel bir klinikte başka bir doktor buldum çok iyi bir doktor önce allah tabiki sonra o kurban olim rabbime oda dediki hayr açıklığın yok ama rahimde çok incelme dedi normali 25 benm ki 6 ml düşün ewe git yat hiç kalkma dedi harbiden de öle yaptım cnm hep yattım 27 haftama kdr sonra artik yawas yawas ayaklandim en son işte 27 haftalıkken kontrole gittim beni üzmemek için demedi biseler gördü ama bana sökemedi üzülmem die bana dediki ciğer gelisturicimi vurdurlm dedi her neyse vururduk biz ewe geldik aradan 2 hafta geçti sızıntı halinde suyum gelmeye başladı hemen anladım tabi hastaneye gittim ne ağrı ne sizi hiç bir şey yok sadece suyum gelio alttan muayene oldum bu arada 29.1 haftalık olmstu ewet gelen suyummus iyiki anladım çok sukur rabbime hemen yatsm yapıldı sabah 10 da bana şancı gelio artk sürekli alttan elle muayene ooutrm bebeğin kafası geldi dediler ve bu arada ben hastaneye geldiğim de 5 cm açılma rahim artık sancılarım başlamayı daha sık alttan muayene etmeye başladık en son artk bebegin kafası geldi dogumhaneye hazırlan dediler cnm ve doğum yaptım çok şükür bebeğin kuwezde ama olsn rabbim onu bana bağışladı çok sukur demem o ki rabbim diledikten sonra ne yaparsan yap çare deil cnm çok üzüldüm hep kötü şeyler dediler hamileliğinde çok sukur rabbim bağışladı bana demem o ki yani rabbine şükret dua et bekle allahım herşeyim hayırlısını verir cnm korkma dedigimi yap sadece yat hiç kalkma gerekirse ben birde progestan 200×200 kullandım sabah akşam cnn allahım sana bagislasin bebeğini hayırlısıyla vaktinde zamanında doğur inşallah kb uzun oldu hakkını helal et cnm sana belki bir umut ölür die yazdım cnm