Shnbsk Elifff21 bak dikkat edersen zaten kutunun üzerinde “tc sağlık bakanlığı tarafından hamilelere ücretsiz verilir” diye bi cümle var.
Elifff21 Shnbsk baktım zaten teyzem kulanıyor onun kinin üzerinde ücretsizdir diyor bekinin üzerinde öyle bi yazı yok
Shnbsk Elifff21 kız sen bi dahakine diret o senin hakkın para mara verme bi daha devlet veriyo onu bize be diye oara vericen o hemşireler dr kar işlerine gelenlere veriyolar onları
Ayvaaaaaa Meli canım ben şu an 35 haftalığım ama gebeliğimin ilk haftalarında çıktı bu eksiklikler ve ilk haftalarında vermişti doktorum
VahideEktirir 29 haftalığım suan ilk haftalarda bakmıştı b12 düşüklüğünden iğne verdi 5 adet ayda bir bu son iğnem duruma göre bakıp yıne vericek bı sıkıntı olmuyo dye biliyorum
Duyguynrky Meli 9 ay boyunca hepsi eksikti üstüne birde kan değerim filan yerle birdi. Pekmezle kan değerimi toparladım ama b12 filan yükselmedi. Bir sıkıntı da olmadı oğluş gayet iyi 😇
Nisankzn Duyguynrky peki ozur dileyerek bisey kullandinizdami yukselmedi benim 2 ay var doguma 165 lerde
Duyguynrky Nisankzn b12 için başta kullandım ama sonra gyno ferro kullandım. Yükselmiyor benim değerim ☺️
Duyguynrky Nisankzn doğurdum 20 gün olu canını sıkacak birşey yok aslında onu anlatmaya çalılmıştım ☺️