Oguzhanberraselina Kizlar emzirirken grip olup antibiyotik kullandiniz mi çok kötü grip oldum mecbur boğazlarında tahrisli antibiyotige başladım sütümü sağıp döküyorum doktor bebeğe ishal yapar geçer dedi mamayla beslenicek bu sure içinde sizinde başınıza gelen varmi?
2bebe1gebe Oguzhanberraselina yani emzirirken sayılıyor buda 😂 doğum sonrası antibiyotik kullandım doktorun yazdığı bebekte bişey olmadı ama mesela kızım 8aylıkken covid olduk emdiği için doktor bitek parol içebilirsin başka bişey içemezsin demişti dokunuyorsa doğum sonrası heleki yenidoğan döneminde neden içiriyorlar ona takıldım şuan
Kelebekk-0307 Oguzhanberraselina su an gribim ama hiçbir şey kullanmıyorum bebeğe geçer diye nane limon ıhlamur vs içiyorum sadece
Dark Oguzhanberraselina normal kullandım, ishal falan olmadı, mama da kullanmadık. Hemde birkaç defa. 14 aylık çünkü birkaç kere hasta oldum. Emzirme aralığını ilaçla ayarlarsanız birkaç saat en azından daha az geçer çocuğa
Oguzhanberraselina 2bebe1gebe bende doğum sonrasi kullandim bi şey olmadi simdi grip oldum cok kotuyum mecbur kullaniyorum😊
Oguzhanberraselina Kelebekk-0307 bende 2-3 gün öyle idare ettim doğal yollarla iyileşmek için ıhlamur vesaire hep elimden geldiğince iyileşmeye çalıştım ama daha da kötüye gittim Ateşim falan çıktı mecbur antibiyotiğe başlattı doktorum mecbur kullanıyorum yani bebeği ishal yapar dedi doktor o yüzden sütü kesmek zorunda kaldık sütü soğuk döküyorum mecbur antibiyotiğin bitince tekrar emzirmeye
Kelebekk-0307 Oguzhanberraselina çok geçmiş olsun evet bende iyileşmek yerine daha kötü oluyorum enteresan bir şekilde.