Pelin06 İzmir’de hangi hastanede hangi doktorda doğum yaptınız önerilerinizi alabilirmiyim yeni taşındım İzmir’e bir fikrim yok.
Melake İzmir’in neresindensiniz bilmiyorum ama pazartesi doğumum var Emrah beyan doktorum memnunum medifema hastanesi benim zorunlu sezeryan olucak tansiyonum çok yüksek çünkü ama normal doğum yanlısı bi doktor arıyorsanız doktorum gayet iyi bi doktor
15531211 Melake merhabalar medifema hastanesi doğumdan memnun kaldınız mı ücret konusunda sorun yaşadınız mı ne kadar demişlerdi ne kadarla hastaneden çıktınız bende 36 haftalık hamileyim medifema da doğum yapacağım ama merak ediyorum nasıl olacak diye 🥰
Melake 15531211 merhaba ameliyathane ekibi müthişti en öncelik onunla başlayayım tir tir titriyordum korkudan sezeryan oldum öyle güzel sakinleştirdiler ki 🥹 hemşireler de çok iyiydi doktorum Emrah beyan doçent olduğu için 8100 lira doğum ücreti ödedim içinde hebatit b aşısı kulak testti kan tahlilleri vardı istediğim zaman ağrı kesici yaptılar ben musmutlu ayrıldım diğer doktorlar 7100 liraymış hangi doktora gidiyorsunuz :)
15531211 Melake ben umut beye gidiyorum 6100 TL diye konuşmuştuk doğuma kadar zamlardan etkilenmezsiniz dediler ama bugün burda bi arkadaş bana da aynısını dediler ama sonradan fiyata değişti dediler dedi benimde kafama takıldı
15531211 Melake yoksa doktorumdan ve hastaneden memnunum biz 7 bin TL ye kadar ödeyebiliriz diye düşünüyorduk bi anda bize fiyat değişti deyip yüksek fiyat çıkarırlarsa çok zor durumda kalırız o yüzden sormak istedim
Melake 15531211 bizede öyle demişlerdi 33. Haftamda zam geldi 8100 oldu biz neden etkileniyoruz takipli hastasıyım dediğimde yapabilecek bişeylerinin olmadığını ödemeyi yatış yapınca alınacağını söylediler zamdan etkilendik malesef
15531211 Melake hayır madem öyleyse neden başta söylemiyorlar ben şimdiden sonra başka hastaneye de gidemem resmen insanı mecbur bırakıyorlar yani
Melake 15531211 aynen öyle özellerin taktiği bu bence 1 ayla zamdan etkilendim ki bi zam daha gelmiş sanırım