normal doğum isterken beklenmedik anda sezaryene dönüşüm kızlar sonunda doğum hikayemi yazmak bana da nasip oldu 40+2 deydim hala ne sancım ne açılmam hiçbirşeyim yoktu kalçamda da kuyruk kemiğimin altında apse çıkmıştı artık dayanamaz hale geldim 1 ağustos pazartesi akşamında hastaneye gittim genel cerrahiye bana ameliyatlık olduğumu istiyosam o gece apseyi alcağını söyledi fakat normal doğum yapmam artık mümkün değildi sabaha sezaryenle aynı anda iki ameliyata beraber alcaklarını söylediler kabul ettim mecburen o gece yatışımı verdiler ağrı kesici serum falan gece tam uyuyordum sağdan sola dönerken karnımdan pıt diye ses geldi bi baktım iç çamaşırım ıslandı gibi idrarımı yapıyorum zannettim fakat gelen suymuş kanlı bide hemen hemşireyi çağırdık geldi alttan baktı nst bağladılar açılmam 1 cm olmuş suyum hala gelmeye devam ediyo sabah ta sezaryen olcam açılmam olmasın diye dua ediyom artık neyse sabaha kadar bekledik allahtan 2 cm oldu sadece sancım cok vardı doğum sancısını da tatmış oldum😂😂 sabah geldiler tekrar imzalar falan en son ameliyat kıyafetini getirdiler giydim allaaah gidiyom giderken nasıl ağlıyorum ama ameliyathaneye girdiğimde herkes cok sakindi kalçamdan dolayı oturamadığım için yatış pozisyonunda yaptılar spinal anesteziyi 5 dakika sonra ayaklarım uyuşmaya başladı zaten bu süreçte çok sakindim hatta gülüyordum falan hiçbir ağrı sızı çekmedim 2 dakka falan maksimum sonra bebeği cıkardılar doktorum geldi siyah saçlı oğlun dedi o anı hiçbişeye tarif edemem😍😍 hemen üstünü giydirmeye götürdüler sonra getirip yanağıma koydular ağlıyodu sustu bebeğim🥹 sakinleşince odaya götürdüler doktorum dikişi yaparken de hissetmedim hiç daha sonra diğer ameliyata geçtim odaya gittiğimde miniğim ordaydı öpüp kokladım dhaa sonradan emzirdim o kadar güzeldi ki şuan yanımda yatıyor ameliyat çok güzel geçti fakat sonrası için aynı şeyi diyemiyorum tabi herkesin acı eşiği farklı bacaklarımın uyuşuğu geçene kadar çok ağrım acım oldu gaz şişkinliği çok aşırı kötü oluyodu onun dışında dikiş yerlerinde aşırı fazla bi ağrım vardı bugün 4 günlük olduk yeni duş aldım ağrılarım hala devam ediyor fakat oğluşumun yanımda olması bana yetiyor💙 çok uzun oldu buda benim hikayem😍