Ezgiiss ecrunnac biraz geç görmüşüm, 1 saat kadar tuvalete kalkmamakta çalış , erimiş oluyor kalan kalıyor düşen düşüyor. Ondan da rahatsız olma mutlaka akıntı yaptırıyor komple içine gitmiyor
Yasemibrahim ecrunnac insallah canım 28 deyim daha 36 ları görelim 37 leri görelim insallah saglıkla gelsinler 🌸
ecrunnac Yasemibrahim amin inşallah zor zamanlar gerçekten. Sağlıklı olsunlarda başka bi şey istemiyor insan🙏🏻
anne_mi_oluyorum Elifnurkrcc42 evet internetten arastirdim bir kismi beyaz sivi bir sekilde geliyor. Ozellikle 200 mglerde. Bende de oluyor normalmis 😊
Elifnurkrcc42 Ezgiiss Evet onun için gittim acaba bebeğin suyumu diye çok korktum onlarda tam netleştirmek için alltest varmış ondan alıp gelebilirsin hastne karşılamıyor dediler ama sanırım fitilden kaynaklı
Aksakal1907 @ecrunnac ben alttan kullandım günde 3 kere sabah 10da yaptıysam yarım saat yatıyodum 6 saat sonra tekrar yapıyodum yine yarım saat yatıyodum sonra 6 sonra tekrar yapıyodum yine yatıyorum yarım saat o eridiği için beyaz bı akıntı olarak akıyor merak etmeyin günlük ped kullanabilirsiniz bu durumda
Asasasas ecrunnac sabah ve öğleni ağızdan alsan akşam fitil olarak alsan olur mu ki acaba? Doktor belki olur der
Ezgiiss Elifnurkrcc42 fitil baya akıntı yapıyor kaçıncı haftadasınız? Ben peçeteyle yatıyorum kilodumu ıslattığı için