Noname9492 Su fazlalığından erken doğum olur mu korkuyorum şekerde çıkmadı doktor ayda bir çağırıyor sıkı takip yapmıyor 30. Haftadayız
Nilasya12 Noname9492 benimde suyum fazla erken doğum bekliyor doktorum ama bakalım hayırlısı 😬 sancılarım kasılmalarım oluyo sizde de var mı
Whitewomen Noname9492 Her doktor suyumun fazla olduğunu söyledi şeker testi filan yaptım. Birşey çıkmadı. 38+1 de doğum yaptım.
nisanuruzun Noname9492 yarın 39 hafta oluyorum 38+5 te kontolüm vardı doktora bebegin suyunun fazla olduğunu ve artık doğurmam gerektiğini söyledi ama bende hala tık yok arada sancılarim var ama düzensiz 42 haftaya kadar beklicez dedi doktor bakalım hayırlısı 😊
Yaren56 Noname9492 canım 26. Haftadan beri suyum fazla ve şu an 35+5 olduk çok şükür günleri dakikaları sayıyorum ve doktor şekerin çıkmaması olmadığı anlamına gelmez dedi diyet yapıyorum hamur ve şekerli yicekleri az tüket çok az
Noname9492 Nilasya12 sancı kasılma nasıl bir his tam çözemiyorum ki🤷🏻♀️ Bazen toplanıyor bir yere veya içeriden çok sert vurmalar hissediyorum canımı acıtıyor. Doktorum rahim ağzına yaklaşmış ama kapamamış erken doğum riskin yok dedi ama ben güvenemedim. Siz kaç haftalıksınız
Noname9492 Whitewomen benimde şeker çıkmadı ama doktorda buna şuna dikkat et demedi hatta bir ay sonra gelirsin dedi biraz fazla rahat davranıyor sanki
Ninjaturtle Ben de 30.haftadayim dun kontrolde suyun fazla dedi sizin gibi seker de cikmadi dinlen yorma kendini dedi sadece. Endiseliyim cok bir arkdasim 36. Haftasinda dogum yapti bu sebeple. Benim simdilik agrim sancim yok
Noname9492 Ninjaturtle dinlen vs hiçbir şey demedi yani meyve vs karbonhidrat kessem azalır mı suyum diye düşünüyorum şekerde çıkmadı ama neden fazla anlamadım
Nilasya12 Noname9492 ben yarın 34 olacağım. Toplanıp cok sert olması kasılmaymış ben onu yeni öğrendim doktorum kasılma o dedi hatta nst girdiğim de de bi kaç kez toplandı öyle nst sonucuma baktığım da hafif agrılar çıkmış dedi
Nilasya12 Noname9492 bana doktor karbonhidrat azalt demişti canım ben onunla birlikte meyveyi ve tatlıyı da cok tüketmiyorum. Karpuz kavun cok etkılıyor suyu arttırıyor diyorlar yemedim iki haftadır hiç
Noname9492 Nilasya12 34. Haftaya ilk nst denk geliyor inşallah zamanında gelirler diğer türlü yıpratıcı bir süreç😢
Aysrgn Noname9492 merhaba benimde suyum hep fazlaydı 40+2 de doğum yaptım, stres olmayın o geleceği zamanı biliyor hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah🙏🏻
Noname9492 Aysrgn yani sadece suya bağlı olduğunuda düşünmüyorum erken doğumun başka nedenlerde tetikliyordur yoksa doktorum daha sıkı takip yapardı herhalde🤷🏻♀️
Aysrgn Noname9492 bence de tek su fazlalığıyla olsaydı bence çoğu kişi erken doğum yapardı hayrlısı olsun sizin için zamanında gelir inşallah🙏🏻🌸