Busebusraozcan Arkadaşlar merhaba 2 aydır bebek düşünüyoruz korunmayı bıraktık az önce açık kahve bi akıntı geldi daha adetime 9 gün var siZce hamile miyim?:)
Albatros3501 Busebusraozcan bende öyle yaşadım canm 1 hafta vardı adet olcam sandım. Kahverengi leke gelince ertesi gün adet olurdum istisnasız. Erken mi olucam acaba dedim baktım olmuyorum adetm 4 gün geçti akşamına test yaptım hemen çıkmıştı. Rabbim gönlüne göre versin🙏
Suhammeh Busebusraozcan ben ilk gebeliğimde onu yaşadım yerleşme kanaması deniliyor sanırım adete yakın bir zamanda olmuştu sanırım 10 Günüm vardı reglime ve 2 gün kala evde yaptığımız testte hemen çift çizgi ile öğrenmiştim hamile olduğumu inşaAllah sizde gebesinizdir
yagmurtpl Busebusraozcan canım benimki adetimden 2gün önce geldi, kahverengi leke birkaç damla, devamında adet olcam sandım ama olmadım, inşallah senin de gönlüne göre olur, en kısa zamanda en güzel haberi alırsın canım 🙏❤️
Deletedmom434 Busebusraozcan tabi bazen olabiliyor kan testine baktır en doğru sonuç orada çıkıyor😊 yada adet gününün geçmesini bekle o şekilde baktır😘 İnşallah gönlüne göre sonuçla karşılaşırsın❤️
Busebusraozcan Ay amin inşallah kızlar çok teşekkür ederim inşallah Allah herkesim gönlüne göre versin 😊 iyi geceler 💛