Htcecrn 2.30 çıktı ayın 2 sinde ve hala adetim gelmedi adetimi 3 gün geçti test yaptım çıkmadı yükselir mi yoksa adet olurmuyum
busra14044 Htcecrn birkaç gün bekle adet olmazsan tekrar kan ver canım kritik bir değerde varda diyemeyiz yokta diyemeyiz 5ten sonra pozitif demek insallah vardır herşey gönlünce olsun 🙏
Htcecrn busra14044 inşallah canım erken gebelik testi yaptım çıkmadı beta düşük olduğu için de çıkmamış olabilir mi
busra14044 Htcecrn canım ne desem yalan olur dediğim gibi oladabilir olmayadabilir çünkü bende yaşadım 2.50 ile negatif devam ettiğini de gördüm inşallah seninki yükselir bekle bakalım stres yapma zamana bırak
busra14044 Htcecrn evet bugün baktirsan yine çıkar 3 gün geçmiş üstünden 2 günde bir 2 katı artıyor varsa inşallah vardır dualarım seninle 🙏
Vera09 Htcecrn yarın ancak 10çıkar gibi iki kat artarsa. Bekleyebilirseniz pzt verin ya da siBilirsiniz bilemedm
Htcecrn busra14044 inşallah canım ama sabah test yapmıştım bişey çıkmadı değer düşük olduğu içindir dimi
Egelikiz Canım bende bugün test yaptım silik çıktı kan testi verdim 2.3 çıktı 😔 adet günüm bugün hafif açık pembe akıntı geliyo insaAllah değerlerimiz yükselir hayırlı güzel haberler alırız 🤲🏻❤️