Haticesare Merhaba kızlar 11 hafta 5 günlük hamileyim bugün ultrasona girdim ancak doktor cinsiyet tahmini yapmadı 16. Haftada söyleyebilirim dedi ama ben çok heyecanlıyım ve çok merak ediyorum sizce kız mı erkek mi😊 https://resimyukle.io/r/KQ53GtGywK
Eldgrn Haticesare kız canım bana öyle geldi en azından bende gittim seninki iyi demiş 16 bana dedi senin çocuğun cinsiyetsiz cinsiyeti yok onun diye şok geçirdim hayır dese erken daha biraz daha büyümümesi lazım yok nerde sinir oldum
Haticesare Eldgrn ilk defa böyle bir şey duydum 🙄 cinsiyetsiz ne demek, ne kadar düşüncesiz doktorlar var öyle söylenilir mi zaten anne yüreği hop hop ediyor.
Haticesare Eldgrn ben de kız hissediyorum ama etrafımdakilerin yarısı erkek yarısı da kız diyor😊 rüyamda da 2 kez oğlum olduğunu gördüm psikolojik mi bilmem artık
girl_boy_annesi Eldgrn yahu bu doktorlara ne oluyor acaba bende 1.5 hafta önce gittim 18 haftalık tı cinsiyeti sordum ilk önce acabaaa bacak arası boşmu desem dedi bende heyecanla kızmıııı dedim yok şerefsiz bir oğlan dedi ne olduğumu şaşırdım
Eldgrn girl_boy_annesi ay insana kriz geçiriyorlar ne demek şerefsiz bir oğlan böyle bir üslup mü var ya gitmicem bende bu doktora bidaha zaten testler için gidiyordum özelde masraflı olur diye ikili de yaptırmıcam kalsın zaten istemiyordum bu da bahanesi oldu biz doktora laf söyleyince suçlu oluyoruz
girl_boy_annesi Faness Aynen bebeği görmek istedim şey dedi terbiyesizmisin sen çoçuğun pipisini görüp ne yapacaksın yanım da KIZIM vardı kızıma bakıp böyle güzel birtane daha kız olsaydı dedi