tupbebekannesi522 Perdesi olup şuan hamile olanlar nasıl geçiyor hamilelik ? Biz 13 haftalık olduk. Erken doğum riskim çok fazla. Sizler nasılsınız nasıl geçiyor ?
Elisarli Benimde rahmim kalp şeklinde ve perdeli canım 33. Haftaya girdik çok şükür herhangi bir sıkıntım yok
tupbebekannesi522 Elisarli inşallah sizin gibi o haftalara kadar gelebilirim. Doktor erken doğum yaparsan o bile büyük bir şans senin için dedi. Hiç kanamanız oldu mu sizin ? Nasıl ilerledi bu süreç?
Ballkusum_33 Elisarli benimde rahim kalp şeklinde ve 20 haftalık oldum ama rahim ağzı ölçüldü 32 mm çıktı çok dikkat etmem gerekiyor erken doğum riskim yüksekmiş öyle dedi doktor. Sizde böyle bı problem olmuş muydu?
Cagmer Elisarli Ballkusum_33 yalnızım sanıyordum benim de kalp şeklinde ama herhangi bir riskim tok çok şükür. 22+1 deyim ♥️
Elisarli tupbebekannesi522 inşallah gelirsiniz Allah’ın izniyle 6.7. Haftalarda kanamam olmuştu çok az progesteron vermiştiler onu kullandım 3 ay başka birşey olmadı
Elisarli Ballkusum_33 yok olmadı canım benim rahim uzunluğu 42,5 tu hep o yüzden sıkıntı yaşamadım ama şuan 33.haftadayım 30 a düştü uzunluk doktor normal artık doğum yaklaşıyor 2-3 hafta daha dursun bebek yeter dedi
tupbebekannesi522 Ballkusum_33 ben daha 14 haftalığım rahim ağzın şuan iyi demişti doktor geçenlerde ama her gittiğimde söylüyor etken doğum olacağını. Rabbim yardımcımız olsun.
Ballkusum_33 Cagmer ne güzel Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim vajina ve kasık ağrısı oluyor karnimda sertleşme çok sık oluyor korkuyorum bende doktor erken doğum riski olduğunu söyledi kafam hep orda
Aselsmom42 tupbebekannesi522 böyle erken doğum riski olan durumlarda önlem amaçlı serklaj yapılıyor ben de de perde vardı 16. Haftada oldum onu bi doktorunuza sorun rahim ağzı kısalması başladıktan sonra acil yapılan serklajdan daha etkili erken haftalarda yapılan