melikedelibas Kızlar merhaba 6+1 haftadayım ama bulantım yok yani çok nadir derinden iki bulanıp gidiyor sadece gogus agrim var bide idrara sık çıkma bulantı olmaması normal mi ?
Gulcanozzz melikedelibas herkeste aynı belirtler olacak diye bir şey yok şansınızın kıymetini bilin bence
Gzdmrt2905 melikedelibas canım emin ol o zamanlar ben de öyle diyordum normal mi acaba diye 9haftalık olduk su üç gündür hayatım zindan oldu bulantıdan insallah senin olmaz kafana takma bu durumu 😊
Sedaknr melikedelibas ayyy inşallah da bulanmaz kız. Ne kadar kötü bir durum biliyor musun. Hayattan zevk almıyorsun resmen 😂
htcnrerdrkk melikedelibas 6 haftalıkken aynı cümleyi kurmuştum sonra noldu biliyor musun 🤭 8 haftalıkken bulantılar bir başladı 28 haftalığım hala prilam + zoferle duruyorum 🤭 nolur sus o yüzden umarım hiç bulanmaz
ilaylayy Yani ben 11 haftama giricem yarın toplam 2 defa kustum onun harici sadece bulanacak gibi his vardı ama sabahları sonra gayet normale dönüyordum bence normal
Seyma0323 Canim ben 21+3 şimdiye kadar hiç belirtim olmadi midemde bulanmadi hamile olduğumu unutuyorum bazen :))) bende ilk başlarda çok korkuyordum
melikedelibas @Seyma0323 içime su serptiniz tesekkur ederimm bende ister istemez geriliyorum olmayınca ama normalmiş tesekkür ederim herkeste aynı seyler olmuyormuş 🤗
Seyma0323 melikedelibas kaç sefer ağlama kirzlere girdiğime hatirliyorum Allah af etsin🤭 Birden hiç bisey hissetmeyince (zaten hissetmiyordum) Daha zor günler bekliyor seni ve beni canim şimdide hareket etmiyor diye kafayi yiyorum
Yagmurtan melikedelibas evet 6 da benim de yoktu 8 de zirve yapti su an 13 haftaligiz ve daha da zirvelerde