girl_boy_annesi Aselsmom_ bence değişmez canım banada 12. Haftada öyle demişti 18. Haftada başka Doktorda aynısını söyledi 🥰
ilknur53 Aselsmom_ doktorunu bu konuda iyiyse değişmez mesela ilk çocuğumda erkek demişti 11 haftalıkken öyle de devam etmişti 😅
Yagmurrr98 Aselsmom_ Ay annesi besbelli erkek Allah’ım kucağımiza alacağımız günleri göstersin maşallah 🧿🧿🧿🥰
Yasi_2023 girl_boy_annesi merhaba size ultrason fotosunu atmak istiyorum. Cinsiyet tahmini için ama bi türlü olmuyo başka bi yerden nasıl atabilirim İnstagram hesabınız var. Mı
Aselsmom_ girl_boy_annesi yaa inşaAllah canımm 😍 tahmin dedi sadece ama adım adım anneliğe attım %80 erkek dedi halbuki 9 haftalık resmine de %65 kız demişti biliyorsun 🤭
girl_boy_annesi Aselsmom_ ya 9 haftalık resme tahmin yapmıyor bildiğim kadarıyla son adete göre yapıyor ama çok sevindim hayatım kendimkine sevinmiş gibi 🥰🥰
Aselsmom_ girl_boy_annesi ahh canımın içi direk sana haber vermek istedim biliyo musun 🥰😘 adım adım annelik çıkıntı baya net belli dedi 😍😍😍
girl_boy_annesi Aselsmom_ yaaa senin kalbini yerim iyiki varsın 🥰 aynı yollardan geçtim ya halada geçiyorum heyecanını çok iyi anlıyorum🥰😘😘
Aselsmom_ girl_boy_annesi yaa canımın içi 😍 güzel kalbini sevdiğim sende iyiki varsın 😍 öyle heyecanlıyım ki en iyi sen anlarsın beni çok mutlu oldum bugün çok şükür dedim 💙😍