baby3_ Kızlar 3. Çocukta eşimi anca ikna ettim robot süpürgede 😀 dyson alınca vermem tekrar para dedi kaldı öyle. Sizden ricam kullandıklarınız ve modellerini yazar mısınız memnunsanız . Şimdiden teşekkür ederim
4cocukannesi baby3_ benimde yok evimde bende surada bekleyim bende hem süpürüp hem silenden istiyorum
KudurtmaMakinesi baby3_ roborocktan bi model düşünebilirsin çoğunlukla kullananlar memnun ben hiç kullanmadım evimde robotu engelleyecek çok eşya olduğu için ama alsam bu markayı düşünürüm
mmervees Bende roborock s7 kullanıyorum çok çok memnunum evim 2 katlı, rahatça iki katı da süpürüp siliyor, bir de silme yaparken titreşimli sildiği için dümdüz sadece mopu gezdirmediğinden performans olarak çok daha iyi kalıyor 👍🏻 Kesinlikle tavsiye ederim
Eylul10 Bende xiaomi mop pro var 2.5 sene olacak. Kayınvalidem de xiaomi v3 var kendi anneme de 4-5 ay önce fakirin robotunu aldık üçü de çok iyi ama fakirin sanırım çekim gücü daha yüksek annem çok memnun
DidemDnnz baby3_ benim Roborock 5s ama şimdi alsam suyunu otomatik değiştiren içi doldu mu gidip ünitesine boşaltanlardan alırdım
TeoMom baby3_ Ben de yeni aldım canım riskli hamilelik tüm işler eşime kaldı seve seve seve aldı😂 bence ya roborock s5-s7 ya da Xiaomi mi robot vacuum mop pro alabilirsiniz 🥰 benim bütçeme Xiaomi daha çok uyduğu için onu aldım ama çok memnunum keşke daha önce alsaydım diyorum bütçe sorunu yoksa kesinlikle roborock diyorum
Misssitare TeoMom haha benim eşimde sürekli ondan ev işleri için yardım isteyeceğimi bildiği için 5. ayımda aldı. Anneler gününde sürpriz yapmıştı. Az uyanık değil😅 resmen robotu kendine aldı sayılır 😅
TeoMom baby3_ Aldım model şu canım https://ty.gl/eduy2vskf5 benden önce annem ondan öncede teyzem kullandı ve gayet memnunlardı ben de şu anlık çok memnunum