aryadamla 30+5 te 1428 gr 38 cm idi geriden geliyor demişti doktor aşırı kafama taktım ilk günler. bu aralar kaşar tahin pekmez süt yoğurt ceviz her şeye abandım bakalım 3 hafta sonra gel dedi inşallah normale döner 😔
eminemre99 EYMEN2121 yaaa az çok ayniyirz canım benim hayırla sağlıkla kucağımıza akmayi nasıl etsin bnm erkek cinsiyeti ve Eymen dusunuyiruz semde büyük harflarle Eymen görünce 🤗😂
EYMEN2121 Amin canım benim öylemi 😍 Rabbim sizin de oğlunuza sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🤲🏻
eminemre99 EYMEN2121 evet canım benim oğlum olcak Allah kısmet ederse 31 haftalık hamileyim insalalh hepimiz sağlıkla hayırla kucagimza alırız oğlumun ismini eymwn dusunuyiruz nasıl eymenler 🤗❤️
Neslihan5241 eminemre99 beraberiz seninle canım bende aynı erkek 31 eşimle iddaya girdik kız olursa ben erkek olursa eşim koyacakti o kazandı Metehan koyacagiz nasipse hayırlısıyla gelsinler de
eminemre99 Denizovski a a maşallah canım benim Allah’ım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sagkiklari yerinde olsun eli ayağı düzgün olsun canm geriei önemli değil
Neslihan5241 eminemre99 benimde dün doktorum öyle söyledi 31 haftalık 1800 gram dedi boyunu tam söylemiyorlar doktorlar devlette suyun gayet iyi dedi kilosuda iyi dedi
eminemre99 Neslihan5241 a a canım iyke mi senle aynıyız çok şükür 34 haftalık olduk bakalım inşallah haftalar ne gösterir inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alamyi nasip eylesin inşallah. Bizde Allah kısmet ederse Eymen koycagiz canm
Neslihan5241 eminemre99 bende 2 hafta sonra gidicem bakalım doktorum gel dedi tekrar neden çağırıyorsa dün gittim bende bana 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktorum bakalım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
eminemre99 Neslihan5241 sizde 34 haftalık oldunuz değil mi artık ikinhagtaya düşüyor galiba bnde öyle yım inşallah 36 haftada gitcem inşallah Allah’ım kısmet ederse
minik_koala_ve_annesi eminemre99 kac haftaliksiniz ben suan 31 haftalik 2200 42 cm sizinki haftasina gore normal geldi.bana
eminemre99 minik_koala_ve_annesi yanlış oldu canım evet normal bn 31 iken 1800 idi boy da 41 dek canm benim sizin kinde bnce normal simucta ekşi artı var onu bilemiyoruz