Damlacaa Kızlar gebeliğin başında rahim büyüdüğundenfit vs vs çektik ağrıyi ama gecmiyo sürekli adet sancısı çekiyorum resmen , ne zamana geçiyor bu ağrılar
Annesininportakali53 Damlacaa kuzum dikkat et havalar çok sıcak ama etkileyebiliyor şuan hafif bir soğuk yere değse ayağın hemen sancilanmaya başlayabilirsin..göbeğini ayağını sıcak tut.ve acı şeyler tuketiyorsan yemeği kes ve ya miktarını azalt. Olabilir tabi ama sık sık değil yani kasılma yok sadece ağrı demi o olsa bile doktoruna danış bide bebegin gelişiminden dolayi da olabiliyor
Damlacaa benimmdunyamm banada her seferinde normal diyip duruyor hani bir iki olsa neysede insan bunaliyo artık , bilmiyorum ki
benimmdunyamm Damlacaa valla bana normal değil dedi hatta 30 haftada olmuştu benim nstye girdim sancım çıkmıştı
Damlacaa Annesininportakali53 yok kasılmaları ayırt edebiliyorum erken doğum riskinden dolayı yatmıştım hastanede sancım çıkmıştı o sıra şükür şu an yok. Şu an olan şey kasik ağrısı yani adet olacak gibiyim kanamam olsa rahatlayacagim hissi var aynı. Çok teşekkür ederim canım sağolasın
Eflatunpembe Damlacaa Fazla pimpirikliyim ya da abartıyo muyum diye düşünme lütfen hastaneye git. Rahimde dışarı atma isteğinden bahsediyorsun şakası yok. Magnezyum falan verirler belki ya da takviye birşey
Damlacaa Eflatunpembe magnezyum gerçekten sanırım bı bana işlemiyor. Sürekli doktora gıdiyomusum normalide anormal gösteriyormusum gibi hissetmeye başladım artık. Yani dediğim gibi hamile olmasam kanamami bekliyorum derdim , teşekkür ederim 🙏🏻 çoğaldığında ztaen gece acil yolu tutuluyor yinie
Eflatunpembe Damlacaa Bırak pimpirikli, hassas, fazla takıyosun desinler. Her ihtimali değerlendir. Doktora gitmemezlik etme. İnsan çekiniyor ama çekinecek bir şey yok. Sor git muayene ol rahatla kuzum