Tgcrcp12 Kızlar nasıl gidiyor kac kilo aldınız bebeğiniz en son kaç kiloydu sizde değişiklikler neler
moom222 Tgcrcp12 29 haftamda 700 gram falandı bn ise 4 kilo almist ,33 de 1150 gramdi bn hala aynı kilodaydim 😅😅
Fatma0090 Tgcrcp12 26+0 olduk da gecen 25+4 de bebeğim baş aşağı dönmüş dedi erken doğum tehlikesi mi dedim norml dedi ama beni Bi korku sardı erken dönen varmı bebegi. Gramımız da 800grm dı cok korkuyorum ya erken doğum olursa diye ilk gebeliğim de erken doğum olup kaybettim 😑
_sanslianne_ Tgcrcp12 26+2 haftalik olduk bugün dün gittim doktora bebek 950 gram olmuş bende 53 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum
Melismelo moom222 canım doktorun ne dedi bu duruma kilosu az gibi geldi sağ sağlim kucağına alırsın inşAllah minnoşu🥰
Melismelo Hamileliğim başından beri ağrılı kötü geciyor hele bu sıcaklar maf ediyor asla uyuyamıyorum haftalardır.. 29+5 oldum, bu hafta kilosu 1.4kg di ben ise 10 kilo aldım🥲 ama ben cok cabuk kilo alan birisiyim bekliyordum yani😅
Evhamlianne92 Tgcrcp12 Tam 29 haftalik kilosu 1226gr, 27 haftayla uyumlu dedi doktor 1400gr ve ustu olsa iyi olurdu dedi doktor baya uzuldum hatta ama bende zayif dogmusum genetik olabilir
Melismelo Evhamlianne92 internete 1200gr 29. Haftanın kilosu yazıyor bıraz abartmış doktorunuz daha var
cileklicookie Tgcrcp12 canim suan 29+5 ama en son 27de gittim 1.100 gram 38 cm di bebis kız benimki. Hagtasi ile hemen hemen uyumlu ama asiri kiloli bi bebis bekleme dedi. Zaten ilk kizimda zayif dogdu benim kabullendim durumu direkt napim :) bel vw kalça agrim hic uyutmuyor ne gece ne gündüz max 10 dk falan unutabiliyorum sonra kendini yine hatirlatiyor. Simdiye kadar 8 kilo almisim toplamda canim.
Melekprenses Bugün gittik 29+1 haftalık 1500gr 41 cm çıktı. 30 haftalık görünüyor gayet iyi dedi şükür. Erkek ve kız bebek değişiyor ama kilo olarak bunuda gözünğnde bulundurmak gerek.