Melikeznar burcuozturk tetenoz aşısı olcaksınız bende 20. Haftada olmustum ikinci kaçıncı haftada oluyodu hatırlamıyorum
burcuozturk parasetamoll bende herkes 20 de falan oluyodu sanıyodum dedim beni erken mi çağırdı normal mi zamanı ozaman
Melikeznar burcuozturk ilk aşımda anlık bi yanma olmustu sonra geçti ama ikinci aşıda gün boyunca yanma ağrı ve kasıntı olmustu
Fatmasnny burcuozturk tetanoz Başka bir aşı yapılmıyor sağlık ocağında. Doğduktan sonra bebeğe yapılacak tüm aşılar
Sibelsamet Hiiiccc acımıyor korkmayın 😊 sonrasında biraz ağrınız oluyor o kadar ama asi vurulduğu zaman acı hissetmiyorsunuz. Birinciyi 20.haftada ikinciyi de bir ay sonra vurulmustum ben. Tetanoz aşısı oluyor bu arada bu aşı.
Necla06 burcuozturk tetanoz aşısı. İlk dozu oldum ikinci dozu da ayin 8 inde olucam üçüncüyü de bebis olduktan sonra mart ayında olucam son ikisini de 1 er sene arayla olup 5 e tamamlicam insallah.
Patito__ Necla06 heee oh icim rhatladi diger yerlerden korkuyordum koldn alistm yine biraz daha cok saol
Necla06 Patito__ göbüşler büyüyor ya kalçadan olsa kendimi acayip kasardım herhalde bende 😑 çok şükür ki koldan 😅
Kagan_pasa2 20. Hafta birinci doz 24. Hafta ikinci doz. Ilk tetanos için bebek hareketleri bekleniyor. Diger ucu bebek dogduktan sonra.5 e tamamlamak en iyisi cunku diger gebeliklrde gerek kalmiyor 5 e tamamlanirsa.
Sibel Kagan_pasa2 peki hemen hamıle kalınması durumunda tekrar yapılan aşıları tekrar ettırmek gerekıyor mu yani iki gebelik arası birbirine çok yakınsa aynı aşıları yapmak gerekıyor mu?