Gngrsongul Slm bayanlar zaman sanki hiiiiç gecmiyo gibi 😒😒Bi an önce 30 lu haftalara gelip dogum yapmak istiyor insan 🤲🤲🤲 varmı benm gibi sabırızlanan ikinci gebeliğim bu ayrıca
Patito__ Gngrsongul bnm de ikinci hamileligim ama ilk dogumum olck insallah 18+3 olduk ama sanki hep ayni yerdeyim 😊😅
Gamze58 Gngrsongul bizde 20haftalığız Bizede zaman hiç geçmiyor sanki olduğum yerde sayıyorum hatta eşime beni uyutum doğum başlayınca uyandırın olmaz mı diyorum 🤣
Albatros3501 Gngrsongul ben 🤗 19+4 deyim doğsa da mıncıklasam diye sabırsızlanıyorum🤗 zaman geçmiyoooo🙄
Gngrsongul Patito__ saglıkla dogsun inşallah evet Bi an once otuzlu haftalara gelmek istiyor insan 🤭🤭
Gngrsongul Gngrsongul kesinlikle 16 haftalık minnak die cok hissedemiyorum daha cok zamn gecsın istiyorum
Pepito 15+5 günlüğüz biz daha ben çok mutlu oluyorum her gün karnımın içinde büyüdüğünü hissetmek çok güzel Her geçen vaktimi değerlendiryrm tatını çıkaryorm her anın resimliyorum çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum tatlımı tatlı oğlumu Allah izin verirse kucağıma alacam İnşllah 😘😍🧚♂️💙🙏
Annesininumudu Gngrsongul 23+3 olduk ama nasıl olduk günleri saya saya zor geldik sanki hiç ama hiç zaman gecmiyo bende istiyorum bir an önce 30 lu haftalara gelmeyi bide hiç göbeğim yok sanki hamile degilim gibi daha hareketlerini bile çok az hissediyorum