Byrvo Seyma0323 aynen aynen müzik falan duyunca ordan oraya dönmesi lazımmış 😄😄 valla bende öyle seyirme gibi bazen daha tuhaf bi his sanki kayıyor gibi hissediyorum
Byrvo Seyma0323 sürekli degil sabahlari uyandığımda biraz hissediyorum gündüz çalıştığım icin ayaktayken hissetmiyorum oturunca ve karnım açsa hissediyorum bide aksam duş aldiktan sonra gobegimi yagliyorum o zaman hareketleniyor 😄
Seyma-Aslan00 minikkurabiyelerinannesi 28. Haftaya kadar hareketleri düzensiz olabiliyor canım. Bende de öyle olmuştu simdi 29+1 olduk cok sükür her gün hissediyorum. Allahım evladını sana bağışlasın❣️
minikkurabiyelerinannesi Kubgkm Sürekli dinleme ihtiyacı duyuyor musunuz peki ? Benim ilk gebeliğim ölü doğumla sonuçlandı almak istedik doktorum da psikologum da uygun görmediler. Çok fazla bakarım diye
Kubgkm minikkurabiyelerinannesi bebeğimin hareketleri çoğaldığından beri çok nadir dinliyorum canım sırf duymak için yani 31 haftalığım şuan çok hareketli bebeğim. İlk haftalarda hareketini hissetmediğim zamanlar yani 3 4 günde bir dinliyodum ben doktoruma sordum bir zararı yok dedi
minikkurabiyelerinannesi Kubgkm zararından değil de benimkinin psikolojik boyutunu düşünerek uygun görmediler
Limonzeytin minikkurabiyelerinannesi günde en az 10 kez hareket etmeli. Takıp etmelisin ama daha düzene girmemş olablr ayrca stres yapma skmtı olur