mommytobe_ Safiyenurrr bir iki kilo da sayilmiyosa almadim😂😂😂 almaya elverisliyim zaten cok korkuyorum 100 kilo flan olmaktan
Nzl38 Safiyenurrr 15+2 haftalığım 12 haftaya kadar 6 kilo aldım 😬ikizlere gebeyim diyetisyene başladım daha kontrollü devam etmek için 2 haftadır kilomu koruyorum
Kleopatra- Safiyenurrr Ben alıp veriyordum saçma bir şekilde. Ama şuan 30 haftalık hamileyim 16 kilo almışım. Doğum yapınca nasıl verecem onu düşünüyorum. Sonrasında daha çok alıyorsunuz o yüzden ilk zamanlara dikkat etmek gerekiyor 😂
tontonhanim Zaten kilolu hamile kaldım başta verdim 5 kilo 18+1 olduk çok şükür hâlâ almamışım bin şükür bugün tartıldım bundan sonrasi önemli 🤦
Asyabuse Safiyenurrr ayy ben 1.5 kilo aldım 8+2deyiz ama bugünlerde hala aynı duruyorum. Kız napam bulantım var hafif o da yemek yememe engel olmuyor 😂😂 ilk 3 ay bulantıdan yiyemezsin kilo verirsin dediler inandım 😝 meğer kandırılmışım 😁
Mrv135 Safiyenurrr Rahatsız oluyorsanız diyetisyene başlayın ben 25 den beri şekerden dolayı diyet yapıyorum ve 32 hafta oldu hala kilom sabit.