suscarparimm Kızlar hep merak ettim millet ne diye kaydediyor acaba 😂 Bende KAYINVALİDE 🤫 diye kayıtlı
Mavidunyamm suscarparimm FATMA ANNE Aslında kaynana diye kaydetmiştim annem gördü kızdı 🤣🤣 bende ismini + anne yazmak zorunda kaldım asla anne olarak görmüyorum
zamaneannesi80 suscarparimm kaynana diye 🤣🤣 zaten kullanmıyor öyle var.. yanında bile taşımaz telefonu
cileklicookie Smyy06 benimde böyle en basindan beri Esimde annemi valide hanim diye kaydetmis ahsh😂😂😂
mommytobe_ Kayinvalidem diye kayitli. Annem de annem diye simdi ona anne diyorum ama oyle kaydedemem telefona allah korusun anneme atacagim bi mesaj ona gider falan😂
Smyy06 suscarparimm ahahaha yok aileden kimsenin oldugunu sanmiyorum burda. Oyle yazma geregi hissetmedim adini 🤣
mommytobe_ suscarparimm gorumcem yalakalik icin annem diye kaydetti. Annesi de validem diye kayitli hic anlamiyorum boyle yalakalar da hep el ustunde tutuluyo😂😂 hatta kaynanamin benden de oyle bi beklentisi vardi ama orali olmadim napim yani kizi kadar yalaka olamiyosam
Annekralice EmineDefneGokce telefon kullanmayan kaynana şundan daha güzel hiçbir şey olamaz heralde 😂
zamaneannesi80 suscarparimm Birgün gerek olur diye 🤣 hayır bide kontör yüklemeyi unutuyorlar kapanıyor hat sonra yeni hat alıyorlar 🤣
mommytobe_ suscarparimm zar zor anne demeye alismisim zaten bari telefonda gorup de yuzume yuzume carpmasin