1anne3bebe Dilosderler amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim ☺️ rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 🥰
MerveA7 Dilosderler ben rüyamda sezeryan doğum ile doğurdumu gördüm bebeğim de eşim gibi sarışındı ama saçları ben gibi kıvırcıktı 2 kere gördüm birinde eşime benziyordu birinde de aynı bendi ama inş bana benzer 🤣
yalcin_sevda Dilosderler Bende hep rüyamda bebek gorurum heralde benimki psikolojik çok düşünüyorum fazla heyecan yapıyorum ondan
Deletedmom_7 Dilosderler bir erkek çocuğu gördüm emziriyordum hamile bile değildim bu rüyayı gördüğümde şimdi oğlum olacak 34 haftalık olduk
Alisaaa Hamile kalmak için hormon tedavisi görüyodum ve hamile kalamıyordum 3-4 ay denememize rağmen . Bir gün kız bebek gördüm rüyamda benim bebeğimmiş gibi. O ay hamile olduğumu öğrendim şimdi 35. Haftamızdayız kızımla 🌸💖
miranmomsss Dilosderler bende cinsiyeti öğrenmeden bi hafta önce rüyamda 3-4 yaşlarında oğlum olduğunu görmüştüm eşime gördüm bebeğimiz erkek demiştim ve erkek 🌸
minismom Dilosderler bende kesinlesmesi icin detaylıyı beklicem kesin bisey demedi cunku degisen cok oluoms burda cok okudum ondan korkuorum bende 😂
Aysnr11 Dilosderler Bende çok güzel bi rüya görmüştüm tatlı bir kız bebeği emzirdim üstünde pembe benekli bi Zıbın vardı cuk cuk o kadar tatlı emiyordu ki 😍🌸
Bebekgeliyoorr Dilosderler Bende 2-3 yaşlarında kız çocuğu gördüm inşallah gerçek çıkar gönlünüzden de kız geçiyorsa 🥰
Nazendehanim Dilosderler 3 kere kız rüyası gördüm kızım olacak ve gördüğüm 2 rüyada aynı kız bebeği gördüm hiç aklımdan çıkmıyor 😍