Bsealc Kızlar bulantı ve kusmadan ölüyorum 7 haftalık hamileyim doktor kontrolüm pazartesi ne yapabilirim o zamana kadar hiç bir şey yiyemiyorum 🥴
suscarparimm Bsealc Tuzlu çubuk kraker veya leblebi yiyin. Doktora gidincede prilam veya zofer yazdırın
soilsmell Bsealc doktorunuzu aramanızı ya da doktora erken gitmenizi tavsiye ederim ben 6. Gaftama uyandığım sabah her şeyden tiksinmiş vaziyetteydim ikinci gün artık bitkin düşüp doktoruma yazmıştım prifemyn dr başlayalım demişti reçete dahi yazdırmadan gidip almıştım ve çok iyi gelmişti bence doktorunla iletişime geç ertelersen eğer ilaçların etkisi azalabiliyor vücut kendini o duruma alıştırmamalı
1erkekkannesiiii Bsealc pazartesiye kadar içiniz dışınıza çıkar açlıktan mahvolursunuz acilden gidin hemen yazdırın biraz kendinize gelirsiniz ben ilaç içmediğim zaman öyleydim ne yesem çıkardım suyu bile… Allah yardımcınız olsun cok zor bir durum
isimsizzz Bsealc O kdr kusmaya pazartesiyi beklemeniz hiç mantıklı değil, devletteki doktorum bir günde kusman 4-5 i bulursa mutlaka acile gel takviye yapılsın demişti, kustukça besinden ziyade su kaybediyorsunuz…
Bsealc soilsmell bende öyleyim sabah kalkıyorum midem ayran çalkalar gibi çalkalanıyor yemek düşüncesi midemi bulandırıyor yemediğim için çocugum gelişemez diye aglıyorum bir yandanda
Bsealc 1erkekkannesiiii aslında son 2 haftadır böyleyim bugünde kusmaya başladım süt içtim anında çıkardım sağolun
soilsmell Bsealc bebeğe vitamin gitmez vs. Korkunuz olmasın folik asidinizi alacak kadar karnınız doysun bir de susuz kalmayın bu süreçte çünkü bebeğiniz sizin kanınızda bulunan minerallerden faydalanacaktır umarım bir an önce doktor kontrolünde ilacın etkisini görürsünüz ben bol bol zeytin yiyordum çok iyi gelmişti ilacı alır almaz da düzelmiştim çok şükür eğer doktorunuzun söylediği ilaca rağmen veçmezse bulantı bilekliğini de denemenizi öneririm :)
isimsizzz Bsealc Hmm anladım ,yine de aklınızda olsun kusmaniz artarsa ,acile gidin, daha başındasınız ,inşallah artmaz ama genelde 10.haftada zirve oluyor ,bazılarında geciveriyor ama 🌷❤️
4cocukannesi Bsealc bende ilk aylarda öyleydim kahvaltımı hazırlayıp açık havada parkda kahvaltı yapıyordum temiz hava iyi geliyordu bulantısı geçiyor birşeyler yiyebiliyordum daha pazartesi ye iki gün var doktorunuza danışıp ilaç alabilirsiniz
Bsealc soilsmell çok teşekkür ederim sağolun folik asit düzenli kullanıyorum aslında pıhtılaşma iğneside vuruluyorum yan etkilerinde bulantı var mı bilmiyorum tam ☺️
soilsmell Bsealc sanmıyorum onların yanetkisi olacağını hamilelikte doğal bir süreç bu bir çoğumuzun başına geldi ha bir de limonu elinize alın ve onu koklayın o kadar rahatlatacak ki ben dışarı dahi limonla çıkmıştım🤭