symaaaaaaa Kızlar bu nişan ne kadar sürüyor dün kanlı sümüksü bir yapı geldi acile gittik muayene etti nst ye bağladı açılman yok nişan gelmiş dedi sancıların başlarsa hemen gel dedi ama hala geliyor peçeteyi sürdükçe normal mi bu
Mfozturk symaaaaaaa Bende bir kere gelmişti. Bence ya doktorunu aramalisin ya da tekrar hastaneye gitmelisin
Gul-42 symaaaaaaa ben gece sancı cektım yanı sancıymış bılmıyordum sabah sert sumuksu kanlı geldı hastaneye gıttım sancılarım cıktı ki zaten o gun ben sezeryan olcaktım canım
Barlasinannesi symaaaaaaa benim doktorum ilk üç gün kanlı sümüksü akıntın olabilir sancın olursa gel dedi
ipektolita symaaaaaaa herkesin farklı oluyor benim 34. Hafta kansız şekilde geldi. Doğumu durdurmak için hastanede yaptım. 2 hafta ilaç kullandım. 37. Hafta el ile açıklık kontrolünden sonra 4 gün kanlı nişan geldi. Sonrasında kansız geldi. Ancak 40+2de çocuk gelmeyince suni sancı ile doğurdum. Bu sebeple telaş yapmayın sancısınızı bekleyin. Sancı da dayanılmayacak kadar olunca gitmenizi tavsiye ederim.
Mfozturk symaaaaaaa haklısın. Benim sadece bir kere geldi ondan saatler sonra da suyum gelmişti. Senin gibi uzun süreli kanaması devam edenler seni bilgilendirirler inşallah cnm.