Nskyhn Hallerimvarbenim aaaaa ben ölürler zaten içeride diye düşünmüştüm 😱 günlerdir süpürüyorum sürekli 😱 hemen dediğini yapacağım ayyy çok sağ ol ya biraz azalsa da bana yeter valla
ebruee Nskyhn pencere oralarına kuş yuva yapmış dağıtmış olabilir mi bir kere bizde de olmuştu kuş bitiymiş aynısı mı bilemiyorum tabi
Nskyhn ebruee aman ya her yerde CD takılı ama yine de kuş falan geliyo , yuvası yok ama her yere konuyorlar. Peki onun için faydası nedir onu da deneyim ne bulursam sıkıcam artık
yigitinannesiiiii Nskyhn canım geçen yıkkarda benim evimdede olmuştu ama sebep şuydu ben gölet kenarından pampas toplamıştım sonra vazoya kıydum ertesi gününe bunlardan vardı etrafında pencerenin önünde felan kuşumun parazit spreyinden sıktık daha olmadı faydası olmasa böcek ilacı alıcaktım sizinde evin yakınında gölet bataklık tarzı bi yer varmı yada eve bitki geldimi?
Nskyhn yigitinannesiiiii hayır ama sitede oturuyoruz çimenler , güller çiçekler var , ve sanırım ilaclanmiyor sanırım ondan oluyor. Çünkü evimde hiç çiçek falan hiçbir şey yok. Parazit spreyi de alayım o zaman ben
yigitinannesiiiii Nskyhn faydası olur umarım canım arkadaşımdada olmuştu oda bu raid sinek ilacından almıştı galiba onunkide o şekilde geçmişti
Nskyhn ebruee ya ben ilaclatsam da ya dışarıdan gelirse 😱 şimdi eve bir sürü sirke sipariş edip balkonlarımi her yeri yıkamayı deneyeceğim
Nskyhn Kubgkm sanırım , çünkü gece cami açıyorum ortalıkta yoklar öğlene doğru istila başlıyor 🤦🏻♀️🤣
Nskyhn yigitinannesiiiii ay o raidin sarı hamma böceği falan olanı var her yere sıkıyorum efsane bir şey karınca gelmişti bir daha hiç gelmedi ama bunlar buna da geliyor ertesi gün yine piyasadalar 🤣 yüzsüz gibi
Aag06 Bulasmaayakarimm hahahahhaha aaaa o gun unutulmaz bi gundu post acmistim burda hatta mutfakta oturuyorum cam acik ustume dogru disardan bisey geldi hemen kactim yere yapisti cirpindi vs mutfagi kullanmadim esimde sehirdisinda tabi cagirdim gel 😂😂😂 ahahhahahah ayyyy bak yine mutfaktan tiksindim 1 hafta camasir suyuyla temizledim duvarlara kadar 😂
Dylann Nskyhn genelde byle durumlada sirke kullanrm iyi sonuç alırm ama havalar sıcak dye gelme ihtimalleri yüksek sen dene. Sirke sık bakalm
Nskyhn Dylann şimdi internetten bir sürü sirke aldım her yere yapacağım en azından bi deneyim. Baktım gitmiyor sıcakların gitmesini beklerim sürekli de.temizlerim 🤦🏻♀️
4cocukannesi Nskyhn link bende açılmadı benim eve de balkonda tel olduğu halde pencereden nerden giriyor bilmiyorum küçük böcükler oluyordu annem bı ilaç verdi 1 litre suya ilaç dan bir damla koyup tüm balkona sıkıyorum eve asla gelmiyor ayda bir balkonu yıkandıktan sonra tekrarlıyorum
Nskyhn 4cocukannesi ben de açamıyorum kopyala yapıştır yapıyorum 🤭 ya annenizden ilacı öğrenebilir misiniz bı deneyim ben de. 30+6 oldum. Bebeğimin eşyalarını acamiyorum , yıkatmadim , eşyalara gelmeden öldürüyorum ama yine de çok korkuyorum ya
4cocukannesi Nskyhn( ABC Bayer K-othrine Sc 50 Konsantre Haşere Öldürücü )eczede de satılıyor yakın eczane varsa arayıp sorabilirsiniz internet de de var 40 tl gibi birşeydi eczanede bir şişe iki yıl kadar gidiyor
4cocukannesi Nskyhn bende teli hiç açmıyorum tele de sıkıyorum bu ilaçtan şimdiye kadar ilaçtan sonra sinek dâhi giremiyor eve çok memnunum