Dunyaa Konya normal doğumu destekleyen hoca arıyorum kızlar. Narin Türkmen ve Nil okur hakkında bilgisi olan var mı? İlk gebeliğim ilgilenen, normal doğumu destekleyen bir hoca arıyorum. 😉
Elifinannesi97 Dunyaa Nil okura ilk kontrollerde gittim memnun kalmadım arkadaşım Nil okurda doğum yapmıştı sezeryan yaptı ikisinide hiçbir skntisi yokken sezeryan oldu
mucizebebekkkkk Dunyaa Medicana Rengin Karatayli cok memnunum yaklasimi bilgisi ilgisi cok güzel tavsiye ederim
PapatiA Dunyaa Meram da başaran klinik var özel ama Mustafa hoca var orda ıkı kardeş çalıştırıyor zaten bır kere gıt anlıcaksın ılgısı ve bılgısı mükemmel Bız sehır dışından ona gıdıyoruz ımkanın var ıse kesınlıkle gıt
Nurcukpnr Dunyaa nil okuru asla tavsiye etmem hem kendim hiç memnun kalmadım hemde arkadaşımı normal diye doğuma alıp saatlerce resmen işkence yaptılar artık bayılmak üzereyken sezeryana aldılar
Hunilininbirii Medicanada Hikmet beye gidebilirsin normal doğumu destekliyo tecrübeli yılların doktoru ilk gebeliğim insanı germeden korkutmadan yaklaşıyo tavsiye ederim 😊
Hunilininbirii Dunyaa ben memnunum az ve öz konuşuyo ne gerekliyse onu söylüyo internettende yorumlarına bakabilirsiniz ben o şekilde karar vermiştim doktora
Gulkpsz Ben 3 doktor denedim henüz karar veremedim. Hikmet karabacak, Hüsnü Alptekin ve Fatih yılmaz. 20 haftalık olduk karar veremedim
Ranammmm Gulkpsz Fatih Yılmaz a gittim hamileliğimin başından beri kendisi mükemmel bir doktor doğumu da orda yaptım tavsiye ederim devam etmeni🤗
Dunyaa Sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim. Konyada sadece 4 doktor var . Narin Türkmen,Ceyhan Baran,Hikmet Karabacak,Nil okur dördü hakkında da hiç bi bilgim yok açıkçası. Rengin hocayı bende duymuştum iyi diye
gozdetrhn Dunyaa ben medicananın artık kabul etmediğini duymuştum bende yaptıracaktım özel doğum sigortası
Gulkpsz Ranammmm teşekkür ederim Fatih hoca çok sempatik ve telefon numarasını veriyor ve anında da cevap veriyor ama hastene nasıl hastane ilgisi de iyi mi acaba
Ranammmm Gulkpsz Çok memnun kaldım ben hastaneden çok ilgiliydiler hemşireler sanki daha önceden tanışmış gibi çok sıcak kanlılardı