Misssitare Ays_cskn teşekkür ederim benimki öne doğru büyüyüp duruyor yanlar boş😅 arka desen dümdüz duruyor böyle olunca🙈
Ays_cskn Misssitare saglikla gelsin minnos cok guzel hatiralar bunlar dogumdan sonra ozluyor insan bir muddet sonra☺☺💖
Mnvrrrrr Misssitare Aynen valla ben bide çalışıyorum müşteri temsilcisiyim aksama kalkamıyorum yerimden 😁
Misssitare Mnvrrrrr Allah kolaylık versin bende 6. ayıma kadar çalıştım. Akşam geldiğimde yemekten sonra iptal olurdum😅 Sizinde doğum izni gelmiş zaten😊
Annesininportakali53 H-26 Forum ana sayfada Sol 3 çizgiden resim yükle butonuna basarak veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsin.Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsin kuzum. http://mutluresim.com/
Canpolat Misssitare sağol canım benim amin inşallah büyüdü ama gene sığamıyoruz 😀 Allah’ın izniyle hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza ♥️