AE42 Kızlar 1 haftadır sağ kaburgama etim/ kasım takılıyor gerçekten çok keyfimi kaçırıyor dudağınız dişinize takılırda sürekli takılmaya başlarya synı öyleyim, elimle çekiyorum etimi kolumu kaldırıyorum bi haraket yapıyorum yeniden oraya takılıyor tık diye bile ses çıkıyor şimdi de morarmış gibi etim ağrıyor içten olan birşey olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum çok rahatsız ediyor beni yatdım edin 😢😢
mavimm Herhangi bi fikrim yok ama bebeğiniz kaç haftalık ileri haftalarda rahim baskı yapıyor en azından benimki öyle 🤷🏻♀️
AE42 mavimm 26 haftalık baskı gibi değil etim sürekli takılıyor elimle çekiyorum yerine oturuyor sonra tekrar takılıyor 🤒
mavimm AE42 birşeyler yazmış olmak için yazıyorum postun görünsün belki bilen arkadaşa denk gelirsin geçmiş olsun canım ama doktoruna bi danış bu konuyu çünkü ilerleyen haftalarda nefes almak güçleşiyor 👍🏻
deletedmom503 Ben bu konuda bebegin ayagi kaburgaya sıkışabilir diye okumustum nette ama tam bir bilgim yok dr danisin bence
ElifKabackYldrm Bnde aynı senin durumundayım uzandığımda bile sağ göğüsümün altında bir sancı oluyor özellikle yemek yediktenten sonra dahada çok agrıyor doktoruma sordum Rahim büyüdükçe baskı yapıyor dedi Yani bsy yapamıyorlar
AE42 ElifKabackYldrm Birşey yapamayacaklarını bende tahmin ediyordum da inşallah takılmaktan yara olmaz