Minik181818 Kizlar isimli hastane cikisi yaptirmak istyrum 10 lu set yaptiran varmi fiyat nedir birde hangi sayfadan yaptirdiniz
gozgozanne Minik181818 ben pudra kokusu sayfasından yaptırdım canim yerleri çok güzeldi 450* TL yaptırdım
Elifmstf Minik181818 Instagramda elisa_tasarim sayfasından yaptırmıştım oğluma battaniyesini hala kullaniyoruz çok memnun kaldım. Şimdi 2.bebegime yine ordan yaptircam
Black00 Minik181818 ben 5 li set ve battaniye 250 liraya yaptırmıştım ama internet sitesi var ordan girip bakabilirsin güncel fiyatlara 😊
Nihal_35 Bende butik bebecikten düşünüyorum 300lü bişey dedi bazı yerler çok pahalı bitanede tavşanlı tulum istiyorum aslında ama o şekilde 400 500 yerine göre
Kusannesi Çiçek sepetinden 13 lü set yaptırdım dokusu baskısı her şeyi harika geldi ve hızlı teslim edildi 290 a yaptırdım ama fiyatı artmış 375 TL olmuş malum Türkiye de ki anlık fiyat artışları
Nihal_35 Kusannesi çiçek sepetine dün baktım çok beyenmedim belki kalmamışda olabilir yada sanki kısıtlı model vardı bide pahalı geldi🤔
Tinyminybaby Ben henüz yaptırmadım ama instada hobidik diye bir sayfa var oradan yaptıracağım. Siz de bir bakın isterseniz. Fiyatlar 400-500 TL civarında diye biliyorum.
Neriman59 Bende istadan yaptırdım set olarak yastigiyla beraber bide 15 adet magnet hediyeli yanında 410tl ye
Black00 TeoMom bende bu forumun en çok bu özelliğini seviyorum karşılıklı fikir alışverişi çok güzel🌼
Ays_cskn Minik181818 instagramdan aklima tasarima yaptirdim nakısli olarak 350 tl tabi modele gorede fiyat degisiyor baski tercih etmedim yikaninca baskisi gidebilir diye nakisli daha iyi bana gore daha.hos görünüyor
Neriman59 Stars mucize minikler diye bı sayfa çok önceden kaydetmiştim hoşuma gitmişti hamile olunca sipariş verdik kumaşı falan bayıldık biz kalın yumuşacık