Huriyemdk Merhaba anneler ilk gebeliğimde çok kolay bırakmıştım sigarayı bu 2. Gebeliğim azalttım günde 4 5 tane içiyorum ama sabah kahvaltıdan sonra ilk aklıma gelen sigara 6 haftalık daha bırakmam gerekiyor siz neler yaptınız ?
Hallerimvarbenim Huriyemdk Bende günde 2 ye 3 e falan düşürmüştüm ama covid oldum dünyamı şaşırdım hastalıktan aklıma bile gelmedi 🥲 burada bi bayanın önerisini okumuştum ama aromalı sakızlar tüketiyormuş canı sigara istediğinde. Benim önerimde canınız sigara istediğinde sizi çok meşgul eden zihninizi meşgul eden özellikle birşeye başlamanız.
ZubeydeOmer Huriyemdk ben hamileliğin başında 3 4 e düşürdüm sonra 2 ve şuan aylardır belki içmiyorum çünkü ona zarar verdiğini düşündükçe sigara sonrası yaşadığım pişmanlık beni çok yıpratıyordu hep sigara aklıma gelince gidip dolaptan sevdiğim başka bişey yiyip içtim geçti
Huriyemdk Hallerimvarbenim çok geçmiş olsun 💐 evden çalışıyorum boş vaktim çok oluyor aklıma sürekli geliyor mide bulantım yok tiksinsem keşke sigarayı değiştirdim slim aldım 2. Yakmak istiyorum oturduğumda kalkıyorum vicdan yapıyorum ne yapıcam ben 🤦♀️
smallbaby Huriyemdk aynen bende bırakamadım böyle devam edecez gibi vicdan azabındanda ölmek üzereyim ama olmuyo😔😔
Hallerimvarbenim smallbaby @Huriyemdk Kızlar sakız çok öneriliyor sakızı deneyin yanınızda çerez ve doğranmış meyve bulundurun devamlı ağzınız boş kalmasın birde bırakamıyorum diye düşünmeyin ki beyniniz bu fikre alışmasın sigarayı bırakıyorum bıraktım gibi olumlamalar yapın