Aysegul30 Mrb canlar dün 25 eylülde kontrole gittim 38+0 dım tansiyon olduğu ıcın doktorum hazırlıklı gel dedi çantayı aldık düştük yola☺️İdrar tahlilini verdim simitimi yedim nst ye çıktım nst de bebeğin kalp atışlarının yavas olduğunu farkettim ebe tansiyonumu ölçerken kolunun biri çok yüksek ama bıde dıgerine bakim dedi biri 14/11 biri 13/11 di dedim ozaman ben doguma gider dedim daha belli değil doktor seni görsün dedi belli dedim neyse doktorun odaya daha girmemle asistanlar ayşegül biz evraklarını hazırladık sende esinle kayıt vezne işini hallet acil doguma dediler☺️Eşime söyledim annemi aradım aglamaktan heyecandan konuşamıyorum kızımın hareketleri az korkuyorum neyse odaya geçtik işlemler yapıldı sondayı Doğum anında takın dedim indim ameliyathaneye yarım saat bekledim temizlik vardı neyse geçtim heyecanımı bastırdım yoksa tansıyon çıkacak neyse önce spinalin ignesını yaptılar inanın o an hiç agrımıyo ılık ılık iniyo asagıya bacağa sonra zaten hiç bişey hissetmiyorsunuz abartanlara bakmayın korkmayın bizim cadı kaka yapmış yemiş ama çok şükür iyi midesi yıkandı herşey yolunda evimizdeyiz bugün ☺️Allah hepinizi kurtarsın inşallah🙏🏻😘❤️
Miss Aysegul30 maşallah rabbim her ikinize de sağlık versin canım bu arada hastaneye gelene kadar nasıl anladin gebelik Zehirlenmesi olduğunu sadece tansiyon mu yükseliyor acaba
Elifff1 Aysegul30 meraba canim bendede yuksek tansiyon cikti ama ben 33 haftalik hamileyim benimde çocuğun hareketleri yavas 1 haftadir nst de yavas cikti benimde erken dogurma riskim var mii 😔😔
Aysegul30 Tubahmet yok canim kalmadi yeni yemis cigerlere gecmemis o yuzden sadece ameliyathanedeyken biraz oksijen verdiler bide midesi yikandi iyi cok sukur🙏🏻
Aysegul30 Miss canim bende 3 haftadir protein kacagi var tansiyon da yukselirse gebelik zehirlenmesi oluyo Benim tansiyon iyiydi hep bitek dogum gunu yukselmis asiri bisey hissetmiyordum olcunce cikti
Aysegul30 Elifff1 canim benimki 38+0 da dogdu bir hafta onden de gidiyordu yok canini sikma olmaz insallah oyle