minik_koala_ve_annesi KumsAlyaa bir +ucundan diger +ucuna kadar olan kisim diye biliyorum doktorlar olcum yaprken o sekilde belirliyor canim var bence
Canpolat KumsAlyaa Alttaki artının solunda ufak kese o 10 gün sonra ortaya gelip bebeği yanında gösterir Allah’ın izniyle 😘Olmasaydı doktor mutlaka derdi bide zaten.Ne kadar geç gidersem sabredip o kadar kalp atışını duyarsın bebeği net algılarsın 😘
KumsAlyaa QUEEN088 Hangisi acaba canım ben tam olarak anlayamadım da doktor bebek ve kalp atışı için 10 gün sonraya gün verdi yolk kesesi var mı diye sormadım da çünkü bilmiyordum burda okuduğum yorumlarla öğrendim yolk kesesini
Ezgiiss KumsAlyaa yolk kesesi yüzük şeklinde oluyor ama olmaması sorun değil zaten önce kese oluşacak içinde o olacak sonra bebeğe dönecek , ultrasonda denk gelmeyebilir ama sıkıntılı bir şey olsa doktor zaten derdi hayırlı olsun 😌
KumsAlyaa EmineDefneGokce hiç bilmiyorum ki canım burda öğrendim bende doktora da sormadım bilmediğim için tedirgin oldum boş gebelik filan okudum ya
KumsAlyaa EmineDefneGokce Uygulamaya göre 5+3 doktora gittiğim gün olması gerekti doktor 6 haftalık gibi duruyor dedi
KumsAlyaa QUEEN088 Aaa evet gördüm canım dikkatli bakınca ay içime su serpildi rahatladım yolk kesesi yoksa boş gebelik diyorlar ya çok korktum valla çok sağol yardımcı olduğun için
KumsAlyaa EmineDefneGokce Ay inş canım burda okuduklarımdan dolayı korkuyorum şu 10 gün bitse gitsem rahat edicem