heyecanliana93 Hanımlar 2 aylık bir anneyim bebeğimi emzirmediğim süre içerisinde geceleri uyurken aşırı derecede sütüm akıyor kıyafetlerim yatak sırılsıklam oluyor nedeni nedir ne yapmam gerek
Yavruhamsi heyecanliana93 normal bir süreç zamanla göğüsleriniz terbiye olucak gece beslemesi yapıyormusunuz?
SutlacimiYedimmiBen heyecanliana93 yatmadan once sagim yap canim bu aylara normal bnm neredeyse 1 yasina kadar sütüm sızardı surekli göğsün terbiye olana kadar yani belli bir duzene girene kadar boyle devam eder gogus pedide kullanabilirsin
Kelebekk-0307 heyecanliana93 benimde öyle ama normalde sütüm yetmiyor geceleri de olan akıp gidiyor gibi bir çözüm bulamadm zamanla düzeliyor galiba
EmelBG_ heyecanliana93 Yapısal birşey oluyor oyle ilk 6 aya kadar terlemelerle uyanmak şakır şakır uyanmak zor dönem gerçekten .Sagım yapın sütünüzü poşetleyip buzluya atın bebeğinize kullanabilirsiniz sonrasında cok iyi oluyor 🌸
balkizinbebegii Kelebekk-0307 akan sütleri heba etmeyin mutlaka sağma makinasıyla sağıp saklayın dolapta donduruladabiliyor diye biliyorum
Kelebekk-0307 balkizinbebegii gece uyurken akıyor uyumadan önce emziriyorum ama ıslaklığına uyanıyorum bir de bir kaç defa sütü dolaba koydum eksimsi bir koku oluştu çocuğa vermedim belki ilaçlardan kaynaklı oluştu bilemiyorum. Bir de sağım yapıyorum 20 30 ml anca çıkıyor.