badi_sabaa3 @Beybeybi canım şöyle oldu bende gecikmemin 4 ve 8. Günü gittim kan aldılar tabiki ultrason da negatif ama olabilir dedi doktorum progestan aldım bugün son ya adet olacağım ya gebelik nasipse çok teşekkür ederim 💕💕🌸
badi_sabaa3 @1erkekkannesiiii bende heyecanlandım ama değilim bu ayda galiba nasip inşallah öyle olurum çok teşekkür ederim 💕💕🌸
Yagmurrr98 badi_sabaa3 Kuruma çizgisi canım o idrar damlattigin yere bı iki damla su damlat gitmezse vardır belki böyle anlarsın kuruma mi değil mi
Aysehsdmr badi_sabaa3 üzülme canım benimde öyle çıktı bu ay tekrar deniycez artık bugün klomene başladım reglimin 5.gunh
neseligunler badi_sabaa3 Yinede emin olmak için sabah uyandığında test yap bir kaç gün sonra o zaman netleşir canım 🥰
badi_sabaa3 @neseligunler salı günü kan testi vereceğim hala adet olmazsam ama kuruma çizgisiydi. Haftaya cuma adet günüm bakalım 🌸
badi_sabaa3 Çok fena bir bel ağrısı ile beraber çok az kanamam var sanırım adet oluyorum doktorum test istemişti yarın onları vereceğim 🤷🏻♀️😔