balkizinbebegii Kızlar hamilelikten önce de göğüslerim normalde hep dikti, şu anda da çok sarkmış değil ama kimden duyduysam sonradan sütle dolup boşalınca sarktığını söylüyorlar. Bunu önlemek için yapabileceğimiz bir şey var mıı?
minik_koala_ve_annesi balkizinbebegii aynen ya resmen 2 haftadir yumusadi sarkti sanki bebek emmis gibi bu durumdan bende rahatsizim.burda bekleyim
Kubgkm balkizinbebegii destekli sütyen takıyorum şuana kadar sarkma olmadı canım 31 hafta lık oluyorum yarın
Motheranddaughter Hamilelikle birlikte çok büyüyen göğüslerim benimde sarktı bir de daha emzirme var daha da sarkacak inşallah geri toparlar
balkizinbebegii Motheranddaughter destekli sütyen takmak işe yarıyor mu acaba ya? Ama çok sıkıyor şu anda beni daralıyorum normal takmakta bile şu anda zorlanıyorum ileriyi düşünemiyorum zaten .. inşallah sarkmaz benimde
balkizinbebegii Kubgkm ben şuanda sıcaktan çok bunaldığımdan takamıyorum ama takmak zorunda kalıcam galiba 🥵
Nesrincente balkizinbebegii zaten ben destekli takıyorum da bak mesela emzırırken sıkıntı yok neden, cunku süt var içinde ve dolu duruyor sonra süt bittikçe fark edıyosun sarkma oldugunu orası cok kötü
AselLinaMom balkizinbebegii 1 aylık taze anne olarak söylüyorum süt dolunca sarkık durmuyor ama süt bitince aşırı sarkıyor ve ben bile bakmak istemiyorum göğüslerime moralimi bozuyor resmen 🤦🏻♀️