MelikeAkqull Selam kızlar. 15+1 haftalık hamileyim 2 yaşındaki kızımın altını değiştirecekken karnıma sert bi şekilde tekme attı. Bi an korkudan nefesim kesildi. Bir şey olmuş mudur çok endişelendim. Kontrol amacıyla doktoruma gitsem mi bilemedim.
MeriHera MelikeAkqull geçmiş olsun endişelenmeyin hemen. Kendinizi takip edin kanama ya da lekelenme olursa doktora başvurun bence
Yasemibrahim MelikeAkqull doktorunuzun numarası varsa msj atın bazen benim kızımda yanlıslıkla çarpıyor ama öle cok sert olmadı
MelikeAkqull Yasemibrahim numarasını henüz almamıştım😢 şimdilik bekliyorum ağrım veya lekelenmem olursa gideceğim hemen
canserko MelikeAkqull merhaba gecmiş olsun bende 19+3 üm. 13 aylık kızım gecen hafta aynı şeyi yaptı tam bez değiştirirken dikkat etmeme rağmen tekmeyi yedim . Lekelenme vs yasamadım kendimi bi takip ettim, bebek bir yere toplandı hareket etti va farkedince öylece atlattık
MelikeAkqull canserko hareketlerini henüz hissetmiyorum hissedebilseydim hareketlerini takip ederdim en azından ama şimdi sadece kendimi takip ediyorum o yüzden aklım bebişte
Elvanguzel MelikeAkqull bence gitmelisin bende ilk oğlumda yeğenimden sert bir darbe almıştım 3 gün sonra kontrolüm vardı gittiğimde plasenta da kanama olmuş kese içerisinde bebek beslenemiyordu 1 hafta hastanede yatmistim kanı temizlemek için çok şükür bir sıkıntı olmadı sonrasında Aynı durumu akrabimizda yaşamıştı bebek anne karnında beyin kanaması geçirmişti ihmale etmeyin takiple olacak birşey değil İllaki dışarıdan bir belirti beklemenize gerek yok olmayabiliyor ama içeride bir sıkıntı varsa bunu anlamıyorsunuz bence gidin.
Nesrincente MelikeAkqull Vala bende cok yıyorum tekmelerden Rabbım korudu suana kadar bence kanama lekeleme yoksa korkmayın
QUEEN088 MelikeAkqull Benim)oğlumda karnima top atmış,ayağıyla çarpmış şimdi 17 haftalığım şükür bişey olmamış🤲🏻