1mercimek_annesi Ekinyesilyurt44 canım doktorum sancı anında dönen bebeklerin de olduğunu da söylemişti
Nsrn1 Ekinyesilyurt44 internette makat geliş bebekleri döndürmek için egzersizler var doktorunuza danışarak yapabilirsiniz ama danışmadan yapmayın lütfen durumunuzun el verişli olup olmadığını bilmediğim için tavsiyeyle vebale girmek istemem 😊
Ekinyesilyurt44 1mercimek_annesi ya inşallah hayırlısı olsun tabi ama benim doktor 37. Haftaya kadar zamanın var diyor yoksa dönmezmiş
1mercimek_annesi Ekinyesilyurt44 umarım döner o zamana kadar canım benimki uzun süredir doğum pozisyonunda olunca tam bilemiyorum bizde kanala girmesini bekliyoruz öyle
Ekinyesilyurt44 Nsrn1 aslında bende denemek istiyorum doktora sordum yapma dedi zaten doktorlar tavsiye etmez ki hurafe olarak görüyorlar bende korkuyorum denemekte ama deneyenler var başarıyla sonuçlanmış …
Nsrn1 Ekinyesilyurt44 başarılı olduğunu bildiğim için aklıma gelince söylemek istedim aslında ama dediğim gibi doktorunuza danışmanızda fayda var. Her gebelik kişiye özel çünkü.