Selljyy Kızlar Biberon sterilizasyonu almak gerekir mi? Ve yeni doğan bebeklerinize cam biberon mu aldınız yoksa plastik mi 🥰
Unlukacar Selljyy cam biberon kullandım sterilize cihazı almadım güzelce yıkayıp tencerede kaynamış suda steril ettim şimdi 3. Gebeliğim yine aynı yapacağım canım
minisinannesiiii Selljyy ben her mamadan sonra kaynar su döktüm üzerine bide mama yemeden önce yine bi kaynar su döktüm içine üstüne filan 2.sinde yine aynisini yaparim insallah biberon kullanmaya gerek kalmaz
Kubgkm Selljyy avent cam biberon aldım sterilize cihazı almadım uni baby biberon emzik yıkama deterjanını aldım onunla yıkıcam
Mzyyn1903 Bence çok gereksiz sterilizasyon çünki oda bakteriler 100% yok etmiyor Aventin hem cam hem platik biberonlarından aldım cam çok çabuk kırıla biliyor dedi bütün arkadaşlarım sana önerebileceğim kolik Biberon alman Bebeğe gaz yapmaması için
Ziynet4459 Selljyy ben cam biberon aldım tencerede kaynattım biberon emzik temizleyici deterjanla yıkadım önce sonra kaynattım gereksiz bence çocuğunuza bişey alın ona vereceğiniz parayla