mucizeolsunn src=“https://mutluresim.com/images/2022/08/05/DwmMC.jpg” alt=“DwmMC.jpg” border=“0”> Sizde görüyor musunuz adetim 2 gün gecikti Çarşamba günü yaptığımda aşırı bi şekilde silik çıktı o yüzden kuruma çizgisidir diye dikkate almadım bugün ondan daha koyu çıktı bunu ilk 5 dakikada çektim şuan daha da koyulaştı inanamıyorum ya Ocak ve şubat ayında kimyasal geçirmiştim şuan da öyle olacak diye bi korku var içimde Allah’ım nolur olmasınn inşallah varsa da güzel ilerler😭😭😭
TeoMom mucizeolsunn Ben ilk yaptığımda sadece erken gebelik testinde çıkmıştı canım kaset testte hiçbir şey yoktu kan verdim 55 ile öğrendim hamile olduğumu istersen kan vermeye git eşine de sonuç gelince söylersin🥰
Gzdmrt2905 mucizeolsunn canım benimde böyleydi hemen o gün kan vermiştim beta 41 çıkmıştı bence bugün kan ver 😊
badi_sabaa3 @mucizeolsunn çok silik gölge gibi bir çizgi var ama iki resimde aynı gibi duruyor 🌸 rabbim gönlüne göre versin
mucizeolsunn badi_sabaa3 amin inşaallah Çarşamba günü yaptığım testin resmini atmadım canım bunlar bugün yaptığım 🥰 Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Yaseminturan_ mucizeolsunn Bende hamileliklerimi silik çizgi ile öğrenmiştim suan 10+1 deyim bence sizde hamilesiniz🤎
badi_sabaa3 @mucizeolsunn ay ne özrü estağfurullah 🥰 silik çizgi var evet en iyisi kan vermek bence 🌸🌸 yada 2 gün sonra testi tekrarlamak
mucizeolsunn badi_sabaa3 teşekkür ederim🥰 2 gün sonra tekrarladığımda kan vereyim bari eşime hemen söylemek istemiyorum hevesleniyor sonra çok üzülüyor
mucizeolsunn TeoMom ana sağlık randevusuz almıyor salıya randevu buldum anca yakınımda gideceğim acil de yok salıya kadar merkala bekleyeceğim mecburenerken gebelik testinizdeki silik çizgi nasıldı belirgin miydi çok mu silikti acaba benimki kaç çıkar 🤔🥰🤭
TeoMom mucizeolsunn Anladım canım o zaman salıya kadar blraz daha sabır ben şimdi resim paylaşacağım burada çekmediğim bir testim daha var onda hiç çizgi gözükmemişti o yüzden resme almamışım😅
Burcumusic91 Canım hayırlısı olsun inşallah , keseyi görene kadar eşine söyleme derim . Zaten en fazla 1 hafta içinde keseyi görürsün
mucizeolsunn Burcumusic91 hastane bize çok uzak keşke kontrole gittikten sonra söyleyebilen ama en azından kanda öğrendiğimde yüksek çıkarsa o zaman söylerim inşallah 😍😍😍teşekkür ederim çizgiyi bi tek ben mi görüyorum acaba diye düşünmeye başlamıştım
mucizeolsunn Gzdmrt2905 çok heyecanlandım zaten bendeki bu hevesle salı gününe kadar bekleyemem diye düşünüyorum 🤭🤭 sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah benimki de yüksek çıkar ❤️
Gzdmrt2905 mucizeolsunn çıkar merak etme bu çizgiyi sadece ben mi görüyorum diye kan sonucum çıkana kadar içim içimi yemişti o zaman daha 4haftalıkmış erken olduğu için silik muhtemelen hamilesin zaten 5+3 de de keseyi görmüştük 🥰
mucizeolsunn Gzdmrt2905 aynen muhtemelen 4 hatalık en son 5 temmuzda regl olmuştum. Bende öyle acaba bana mı gözüküyo çok dikkatli baktığım için diye düşünüyodum taki sizler yazana kadar 🌺🌺