terelelli81 29 haftalik gebeyim, hic riskim yok bu gebeligimde her haftasonu 6 saatlik yazligima gittim geldim bahce vs yapmak icin ve 27 aylik bir kizim daha var :) bazen ben surerdim arabayi bazen gorumcem bazen kayinpederim. Bazen tek gittigim olurdu. Haricen annem hastalandi ben daha 12 haftalikken onun yanina sehir disinda ciktim kizimla beraber ucsk yolculuğu yaptim git gel. Haricende her haftaixi mutlaka bi isi bi eksigi halletmek icin disari cikiyorum zaten avm olur carsi pazar olur. Bazen gorumcemle ist tatafina gezmeye geciyoruz (kocaelindeyim) ilk 3 ay gebeligimi kimse bilmezken eşim disinda gorumcemle her aksam rutin bi yürüyüş yolumuz var sahilde onu aksatmadan yaptim günlük 7.5 bin adim sinirimiz vardi bozmadim vallahi. Halada hareket halindeyim hic kendime hasta muamelesi yapmadik hamileyim ben dedim.
Simdi gelelim ilk gebeligime epey riskliydi rahim azgi kisaligi erken dogum riski 9 ay kusma bulanti durumu hic fire vermeden devam etti ona ragmen esimlw yuruyusu pek aksatmadim ailemin yanina yine sehir disinda ciktim 1 kez 26 haftalikken cok ozlemistim onlari annem hasta diye ben gittim. Bir kac 6-8 saatlik yolculuk yaptim o kadar baska bisey yapmamistim